Najavila izjavu zemljoradnika protiv Vučića, a paor učinio potpuno suprotno (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2020-10-01 21:07:04 2020-10-01 21:07:04

Napadi bez argumenata na predsednika Aleksandra Vučića se nastavljaju.

printscreen/YT/ Lični stav

Iako se još uvek nije ni ohladila sada već dokazana laž tajkunskih medija kako je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, nekakav veleposednik, da ima hiljade hektara zemlje u Vojvodini, nove i još gluplje laži stižu iz opozicionih redova.

Ovom vešću se pozabavila i novinarka Radmila Đurić u čijoj autorskoj emisiji je puštena izjava vojvođanskog zemljoradnika. 

Rada Đurić u uvodu najavljuje to da se jedan od paora koji se žalio Jelisaveti Vasilić danas sam javio njima kako bi svedočio o zemljištu, a pomenuti paor bukvalno demantuje navode da je Andrej Vučić vlasnik ikakve zemlje u Vojvodini.

Zemljoradnik je na pitanje novinarke "da li Vučićev brat poseduje zemlju u Vojvodini" rekao da to nije istina.

- Pa mi nemamo saznanja o kupovini zemlje od strane Andreja Vučića. Sva zemlja u Vojvodini je već prodata  osim državne zemlje. Mi smo se javili zbog podnošenja krivične prijave preko katastra koji vodi Jelisaveta, a ne zbog Andreja Vučića - zaključio je zemljoradnik, vojvođanski paor.

Jasno je da je Đilasu u kreiranju ovakvih priča vodilja Milovan Brkić lažni novinar i prevarant koji je prvi plasirao tu priču na Internetu.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više