NOVI HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU! Nadležni pozvani da reaguju, voditelj Jugoslav Ćosić sateran uza zid!

Đukanović je jutros pozvao REM da reaguje!

Jugoslav Ćosić
Jugoslav Ćosić, Foto: Printscreen

* TV N1 već četiri godine posluje u Srbiji preko firme koja je u gubitku sedam i po miliona evra i zbog toga je nepoznato kako uspeva da isplati zarade za svojih 140 zaposlenih

* Osim gubitaka, nejasno je i da li ta televizija, koja je registrovana u Luksemburgu, emituje se u Sloveniji, a reemituje u Srbiji, plaća bilo kakve dažbine državi Srbiji, niti da li plaća naknadu REM-u

* Sve to ostalo bi nepoznanica da Vladimir Đukanović, narodni poslanik i visoki funkcioner SNS-a, nije gostovao na toj televiziji i potpuno raskrinkao njihovo poslovanje

Na N1 su nevešto pokušali da cenzurišu Đukanovića, a kada su otkriveni, pravdali su se da je u pitanju tehnička greška.

SVE JE PRIZNAO! Skandal nastavlja da drma Srbiju! Voditelj Jugoslav Ćosić posle sinoćne bruke zaprepastio javnost!

Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić
Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić, Foto: Printscreen

Đukanović je tokom trajanja emisije pitao Jugoslava Ćosića, direktora N1, da objasni građanima Srbije zašto ta kompanija četiri godine posluje sa gubitkom.

 

- Zašto vam firma četiri godine ima tolike gubitke? U EU bi vas pitali zašto imate tolike gubitke. Vlasnik ste druge firme, koja sa jednim zaposlenim ostvaruje plus, svaka čast - rekao je poslanik.
- Ne razumem, kakvo je to pitanje, pa šta?! - upitao je vidno zbunjeni Ćosić.

- Sedam i po miliona evra imate gubitka za četiri godine. Kako isplaćujete plate za 140 radnika? Ili izbegavate da plaćate doprinos za porez na dobit? To bi građani voleli da znaju - kazao je Đukanović i dodao: „Koliko ste REM-u platili naknadu? Kako smete da imate politički program ako ste strana televizija?“. Narodni poslanik je zatim izvadio pasoš iz džepa i rekao:

- Nismo u Luksemburgu, u Beogradu smo. Vi proizvodite program u Srbiji.

Pre početka konferencije za novinare, Vučić krenuo rukom ispod stola i načinio gest koji krši sve protokole! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 11.09.2019. 13:07 Konferencija održana u Palati Srbija Konferencija Vučić - Zeman, Foto: Printscreen Na početku nedavno održane konferencije Aleksandra Vučića i predsednika Češke Miloša Zemana, srpski predsednik je svom kolegi pomogao da privuče stolicu i smesti se pored njega.

Ćosić je pokušavao da se opravda, ali mu to nije pošlo za rukom.

- Gospodine Ćosiću, bolje da ovde završimo, nemojte da se ukopavate dalje - poručio je Đukanović. 

Na TV N1 pokušali su da sakriju deo emisije „Presing“ direktora te televizije Jugoslava Ćosića, u kojoj je gostovao poslanik SNS-a Vladimir Đukanović. Na portalu TV N1 objavljen je snimak emisije bez poslednjih pet minuta, u kojima je Đukanović do kraja razotkrio sumnjivo poslovanje te televizije. Ćosić se na Tviteru pravdao da je pokušaj cenzure njegove emisije u stvari „tehnička greška”.

Narodni poslanik Marijan Rističević kazao je sredinom avgusta za „Alo!“ da je „Adrija njuz“, vlasnik N1, opet vlasnik „Junajted medija“, a vlasnik „Junajted medija“ je „Junajted grupa“.

 

- Takođe, i „Dajrekt medija“ je u sastavu „Junajted medije“ - imaju i 13 sportskih kanala, „Grand“, „Novu S“, ukupno više od 20 prekograničnih kanala. Većina tih prekograničnih kanala registrovana je na ime „Junajted medije“ i u Luksemburgu. Kada se to poveže, vidi se da se sve vrti oko Đilasa, Šolaka, Pitreusa, Mantera - poručio je on i dodao: „Domaći kanali plaćaju naknadu za emitovanje samo REM-u i još nekima, a lažni prekogranični ne plaćaju nikome ništa.“

Đukanović je jutros u "Novom jutru" televizije Pink ponovo ukazao na ove frapantne navode i zaprepastio voditeljski par Deu i Sarapu.

On je pozvao REM da reaguje i kazao i da kablovski operater SBB donira televiziju N1 novcem pretplatnika i da se iz tog razloga ta televizija nalazi na prvom kanalu ove kablovske mreže.

- Pozivam REM i nadležne organe da reaguju na ovakve svinjarije - rekao je Đukanović.

Vladimir Đukanović Đuka
Vladimir Đukanović Đuka, Foto: Printscreen

 

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Povezane vesti

 • Korisnik: nervozna_mala
  12/09/2019 - 09:39
  Cosic je smejurija od novinara,od direktora,ruglo demokratije.
 • Korisnik: Kosovinac
  12/09/2019 - 08:34
  E, kad bi i njih ugasili, vršljali bi neogranučeno. Probajte da pustite ovaj moj komentar
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi