BARAJEVO RADI PUNOM PAROM Na teritoriji ove opštine asfaltirano čak 100 kilometara puteva - Radovi se neumorno nastavljaju! (FOTO)

GO Barajevo odredilo je za jedan od svojih prioriteta putnu infrastrukturu i na njoj predano radi

Barajevo
Barajevo, Foto: Pink.rs

Uređenje putne infrastrukture jedan je od prioriteta Gradske opštine Barajevo, a u proteklih nekoliko godina na čitavoj teritoriji opštine asfaltirano je čak 100 kilometara ulica različitih kategorija.

Veliki broj ulica po prvi put je dobio asfalt i upravo je asfaltiranje novih puteva na području opštine najbolji pokazatelj njenog napretka.

Predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović svakodnevno je na terenu jer, kako kaže, ulaganje u opštinu je od ključnog značaja za njen sveukupan razvoj.

- Ulaganje u infrastrukturu je od strateškog značaja za razvoj naše opštine i zato ćemo ulagati u svaki deo Barajeva – istakao je Adamović i najavio da će se i u ovoj godini nastaviti radovi na asfaltiranju puteva i ulica na području Barajeva.

- Smatram da je situacija znatno bolja, ali još puno toga treba uraditi. I ove godine odvojili smo značajna sredstva za ove namene, jer želim da zajedno stvorimo dobru osnovu za privlačenje investicija, te da životni standard u Barajevu bude na zavidnom nivou.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mudrica
  01/06/2020 - 18:35
  Cuo sam za izum koji se zove trotoar. Jako prakticna stvar za stanivnike naseljenog mesta mozda bi trebali i to da napravite a?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi