Barajevo
Pink.rs
Barajevo

Pink.rs

Barajevo, Foto: Pink.rs

Uređenje putne infrastrukture jedan je od prioriteta Gradske opštine Barajevo, a u proteklih nekoliko godina na čitavoj teritoriji opštine asfaltirano je čak 100 kilometara ulica različitih kategorija.

Veliki broj ulica po prvi put je dobio asfalt i upravo je asfaltiranje novih puteva na području opštine najbolji pokazatelj njenog napretka.

Predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović svakodnevno je na terenu jer, kako kaže, ulaganje u opštinu je od ključnog značaja za njen sveukupan razvoj.

- Ulaganje u infrastrukturu je od strateškog značaja za razvoj naše opštine i zato ćemo ulagati u svaki deo Barajeva – istakao je Adamović i najavio da će se i u ovoj godini nastaviti radovi na asfaltiranju puteva i ulica na području Barajeva.

- Smatram da je situacija znatno bolja, ali još puno toga treba uraditi. I ove godine odvojili smo značajna sredstva za ove namene, jer želim da zajedno stvorimo dobru osnovu za privlačenje investicija, te da životni standard u Barajevu bude na zavidnom nivou.

 

Tagovi

Komentari (1)

Mudrica

01.06.2020 18:35

Cuo sam za izum koji se zove trotoar. Jako prakticna stvar za stanivnike naseljenog mesta mozda bi trebali i to da napravite a?