SLAVIŠA KOKEZA PUŠTEN IZ SBPOK Na saslušanju bio više od 4 sata

Predsednik FSS Slaviša Kokeza nakon nekoliko sati saslušanja, izašao je iz SBPOK

Slaviša Kokeza
Slaviša Kokeza, Foto: Ata Images

Kako javljaju reporteri Kurira za lica mesta, on nije hteo da daje izjave za medije, a nakon saslušanja sačekao ga je nepoznati muškarac u čiji je automobil ušao.

Kako se ranije pisalo Kokeza je ranije odbio je poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića nije odgovorio.

Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama, prenose Novosti.

Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović. To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Kako prenose izvori, Kokeza je čak negirao da se poznaje sa kriminalca Darkom Elezom koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojne svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima. Posle svega što je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji.

Povezane vesti

 • Korisnik: Taki
  28/02/2021 - 22:08
  Ma ko bio i sa koje strane, na kojoj poziciji u društvu, najstrožije kazniti za počinjeno delo.
 • Korisnik: Mirjana
  28/02/2021 - 21:40
  Sve umešane treba ispitati i osuditi. Kako da verujemo sudovima, ako predsednik višeg suda savetuje osumnjičene
 • Korisnik: Sandra
  28/02/2021 - 21:39
  U strucnost i profrsionalizam strucnjaka na polografu ne treba sumnjati. Samim tim sto Kokez nije odgovorio na odredjena pitanja, pokazuje nepoverenje u njegovu neduznost. Jako je bitno da svako za svoja nedela odogovara pred sudom.
 • Korisnik: Milan
  28/02/2021 - 21:38
  Ako je gospodin odbio poligraf to vec dovoljno govori samo po sebi, u ovom slucaju ne sme biti zasticenih, odgovarace ko god je imao bilo kakve veze sa ozloglasenom grupom.
 • Korisnik: Ivana
  28/02/2021 - 20:58
  Kokeza mora da odgovara za pokušaj ubistva predsednika vučića, jer je umešan u veliki kriminal, kao što je umešana i FIFA.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi