SRAMOTAN POKUŠAJ MANIPULACIJE! N1 izmenila vest nakon što ih je Vesić uhvatio u prevari!

Televizija N1 ispravila je na svom portalu lažnu vest da je Savez za Srbiju napustio današnje razgovore vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, nakon što ih je predstavnik SNS na tom sastanku, Goran Vesić, uhvatio u prevari...

 

SZS u Kragujevcu
SZS u Kragujevcu, Foto: SZS

Na portalu N1 ispravljena je lažna vest tek kad je Vesić na svom fejsbuk profilu obelodanio pokušaj ove televizije da obmane srpsku javnost.  

Bojkot je avanturizam!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 19.08.2019. 14:53 Lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je da će odluka ove stranke o bojkotu biti poznata kada izbori budu raspisani. - Najavljivanje bojkota i ulazak u bojkot šest, sedam meseci ranije pomaže vlastima, a ne nama - ocenio je Živković.

- Ovo je klasični primer lažne vesti koje su manir N1. Objavili su da je Savez za Srbiju napustio razgovore, a preko puta mene sedi predsedavajući Saveza sa Srbiju Nebojša Zelenović sa sve Lutovcem. Ili je Đilas smenio Zelenovića jer još sedi na sastanku ili Jugoslav Ćosić unapred zna šta će da se dogodi. I posle kažu da su objektivni - istakao je Vesić.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi