Mrko, prijavi stan i kaži ODAKLE TI LOVA?!

D.Ramadani | vesti 2018-08-06 17:43:57 2018-08-06 17:43:57

Mrka dobija poklone za useljenje!

Alo!/M. Jošida

Čini se da su i socijalisti i koalicioni partneri iz redova Srpske napredne odlučni da Milutinu Mrkonjiću, počasnom predsedniku SPS-a, spreme poklone za useljenje u novi penthaus, koji je pazario u Novom Beogradu.

Doduše, kada Mrka vidi poklon koji će dobiti od Darka Glišića, predsednika Izvršnog odbora SNS-a, postoji mogućnost da će mu selidba u novu gajbu presesti.

- Drugu Mrki na useljenje ću doneti vizitkartu sa tačnom adresom Agencije za borbu protiv korupcije, kako bi mogao na vreme da prijavi taj penthaus i opravda poreklo tih milion evra - rekao je predsednik Izvršnog odbora SNS-a za „Alo!”.

Zorana Mihajlović, ministarka i članica Predsedništva SNS-a, ostala je tajnovita i nije nam rekla šta bi darovala svom večitom protivniku Milutinu Mrkonjiću.

- Nadam se da će cela Srbija imati novca da može da kupuje stanove od, koliko rekoste, milion evra! Radimo u Vladi da Srbija bude bogata, a ne samo pojedinci - rekla je Mihajlovićeva za „Alo!”.

Darove za Mrku spremaju i njegove stranačke kolege, a potpredsednik SPS-a Novica Tončev neće žaliti para da bi obradovao svog partijskog druga, te planira da mu opremi spavaću sobu, čemu će se verovatno obradovati i Mrkina izabranica Ana Bekuta.

- Novopečeni političari milion evra zarade za godinu dana, a Mrka 30 godina radi kao inženjer, i to je mali kapital koliko on zaslužuje. Ako je informacija tačna i ako me pozove na useljenje, Mrka od mene dobija opremanje spavaće sobe. Kupiću mu atestirani krevet koji ne škripi i dušek debljine jedan metar kakav nije imao ni Gadafi - rekao je Tončev za „Alo!”.

Stan iz snova

Expand player
Pogledajte više