POJAVILE SE FOTOGRAFIJE NJIHOVOG SUSRETA! Morate da vidite kako je Putin reagovao kad je Šešelj u Hramu iznenada banuo ispred njega! (FOTO)

Predsednik SRS Vojislav Šešelj sastao se u četvrtak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, a radikali su na Tviteru objavili fotografije koje dokazuju da se susret ipak desio.

Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug/ Filip Krainčanić

Predsednik Rusije Vladimir Putin boravio je prošlog četvrtka u Beogradu, a jednodnevnu posetu Srbiji završio obilaskom Hrama Svetog Save, gde je okupljenim građanima, koji su došli pred Hram u velikom broju, nenadano poručio: "Hvala vam na prijateljstvu".

Kako se procenjuje, na platou ispred Hrama Svetog Save, Putina i Vučića dočekalo je više od 125.000 građana koji su pristigli iz svih delova Srbije, a među njima je bio i lider radikla Vojislav Šešelj.

 

Predsednik SRS tvrdio je da je u Hramu imao susret sa predsednikom Ruske Federacije, a sad su se pojavile i fotografije koja dokazuje da susret nije izmišljen, kako su neki tvrdili.

Šešelj je rekao da se sakrio u jednoj prostoriji, a onda, na iznenađenje svih, izašao iz nje kada je video da Putin izlazi iz Hrama. Putin je prepoznao Šešelja i osmehnuo mu se. Posle toga su se rukovali, Šešelj se predstavio, ali, kako kaže, predsednik Rusije je rekao da za tim nema potrebe, jer vrlo dobro zna sve o njemu i SRS.

Vladimir Putin u Hramu Svetog Save, Foto: Privatna arhiva

- Ja sam u Hramu bio skriven u nekom špajzu punih pet sati i tu sam čekao da Putin dođe. U toj prostoriji se kontrolišu ventilacioni uređaji i još je neka oprema uskladištena. Sedeo sam na neudobnoj stolici i jedva sam živ ostao. U nekim momentima sam pomišljao i da odustanem, ali problem je bio što ja odatle nisam mogao izaći. Bilo je puno naše policije ispred - BIA, SAJ, Žandarmerija, ali još više ruskih agenata naoružanih do zuba. Računao sam, možda bi me ovi naši prepoznali, pa ne bi odmah pucali, možda bi me samo vezali, ali ovi ruski me ne znaju... Sedeo sam tu gde sam, a za tih pet sati nisam mogao ni do toaleta da odem, dehidrirao sam, promukao, izgubio glas načisto... - otkrio je Šešelj za Alo, pa se bacio i na detalje susreta.

 - Kada sam shvatio da je on tu, odmah sam izašao. Stao sam ispred njega i počeo da govorim, a njegova prevoditeljka je odmah reagovala. Bio sam toliko koncentrisan da mi je svaka rečenica bila precizna, bez gramatičkih grešaka, kristalno jasna. Inače, u momentu kada sam se pojavio, svi su bili zaprepašćeni. Putin me je prepoznao. Onda se srdačno nasmejao i pružio mi je ruku. Ja sam se predstavio, on je odmah rekao da zna ko sam i sve o meni, da zna za moju stranku. Rekao sam mu da smo mi protiv ulaska u EU, da smo za uniju sa Rusijom, on je klimnuo glavnom u znak podržavanja takvog našeg stava. Rekao je onda da zna za moje robijanje u Hagu - u dahu je pričao Šešelj.

RODITELJI DALI ODOBRENJE DA SE OBJAVE FOTOGRAFIJE! U Prizrenu se rodila neobična beba. Lekari nisu verovali šta vide kad su joj otvorili usta! (FOTO)

U razgovor se, naveo je dalje, u tom momentu uključio Vučić.

 

On je rekao: „Pa, Vojo, za tebe svi u Rusiji znaju, ne moraš da objašnjavaš ko si“. A patrijarh je bio toliko šokiran da sam mislio da će se onesvestiti svake sekunde. Onda sam se i njemu obratio i eto tako je sve to bilo - završio je Šešelj.

Šešelju je ovo bio prvi put da se susreće sa Putinom i tvrdi da se rizik isplatio.

- Van svakog protokola, u kripti Hrama Svetog Save, prvi put sam uspeo da se sretnem s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Kad sam banuo pred iznenađenu predsedničku svitu, Putin me je odmah prepoznao, srdačno se nasmejao i pružio ruku. Deset minuta smo stojeći razgovarali – napisao je Šešelj odmah nakon susreta na Tviteru.

 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Boki
  22/01/2019 - 08:49
  Cirkus!
 • Korisnik: Anabela
  22/01/2019 - 01:57
  Vojo a gde je mladez?
 • Korisnik: nedjo
  22/01/2019 - 00:59
  mislim da putin još uvek razmišlja o šešelju i tajnom špajizu gde se ovaj krio...
 • Korisnik: Нортон
  21/01/2019 - 23:00
  Значи затајило је обезбеђење...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi