entoni Godfri, Hit Tvit
Printscreen Pink
entoni Godfri, Hit Tvit

Printscreen Pink

entoni Godfri, Hit Tvit, Foto: Printscreen Pink

 

Američki ambasador Entoni Godfri komentarišući predlog broj 4 " Tviter diplomatija" koji se lično tiče njega i njegovog uživanja u hrani, koje prenosi preko društvenih mreža izjavio je da je to već postalo legendarno.

" Meni je hrana u Srbiji zaista dobra. Bio je jedan tvit s kojim moram da se ne složim. Moja supruga je odlična kuvarica. Harana u Srbiji je zaista sjajna. Moj put po Srbiji je bio uspešan susreo sam se s ljudima i čuo njihove probleme. Ne mogu ni da zamislim da bi neko van Srbije našao bolju hranu. Ta leskovačka mućkalica u Vranju je bila sepktakularna, čak i ćevap na kisoku, izjavio je ambasador Godfri i dodao

" Moja žena koja se žali na to što puno jedem kaže da je moje ono omiljeno jelo ono što sam sad pojeo. Kad sam bio u Pirotu susreo sam se sa sirom, pa peglana konbasica koja je drugačija. Neki obroci su sjani. Ono što me je zaista iznenadilo je kvalite vina u Srbiji. O tome nisam ništa ranije znao. Prošle nedelje sam se sureo sa tri žemne koje vode porodičun vinariju, porbao sam vina sa Fruške gore i po tome Srbija ranije nije bila ranije poznata, a sad je to drugo, rekao je on i dodao da će morati više vremena da provede u tertani.