Marko Stojčić
Tanjug/Filip Krainčanić
Marko Stojčić

Tanjug/Filip Krainčanić

Marko Stojčić, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Očigledno je da neistinama Dragan Đilas ponovo unosi pometnju među građane i nada se da se građani ne sećaju da je kao najgori gradonačelnik radio jako malo i jako loše, ne vodeći računa o njihovom interesu.

Apsurdno je da ljude koji sprovode potpunu transformaciju grada na najpozitivniji način napada neko ko to nije ni pokušao, i kome je jedan od najvažnijih projekata replika Terazija na Novom Beogradu od koje građani nisu imali ama baš nikakvu korist, ali zato Đilasovi bankovni računi jesu i to za višemilionske iznose, te zato danas Đilas prijavljuje imovinu od 25 miliona evra.

Vezano za anketu oko sudbine Starog savskog mosta takođe unosi zabunu kako bi obeshrabrio građane Beograda da učestvuju u odlučivanju o tome kako će izgledati naš grad i to zato što to njemu u njegovo vreme nije odgovaralo.

Pročitajte još:

Ne sećam se kada je pitao građane da li žele seču platana u Bulevaru kralja Aleksandra, kada ih je pitao da li da u toku izvođenja menja projekat Mosta na Adi i da li podržavaju toliki trošak za samo jedan most.

Mi kao tim koji ima obavezu da pretvori ovaj grad u savremenu funkcionalnu celinu u ovim napadima dobijamo samo potvrdu da smo na pravom putu i da nam preostaje da radimo još više. Potvrdu za ovo dobijamo svakodnevno od eminentnih stručnjaka iz celog sveta iz oblasti urbanizma, arhitekture i likovnih umetnosti koji prate razvoj grada koji je u toku i za koji dobijamo samo reči hvale, a što je još važnije dobijamo poverenje građana na svakim izborima.

Bonus video: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!