PRISLUŠKIVANJE VUČIĆA NE PRESTAJE DA POTRESA JAVNOST Čovek koji je bio sa druge strane žice došao kod Marića i otkrio sve!

Lider Srpske Desnice Miša Vacić rekao je danas da uopšte nije znao da je na merama dok tu informaciju nije objavila Marinika Tepić

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: Printscreen

Gostujući na televiziji Heppy kod voditelja Milomira Marića, Vacić je najpre vrlo ironično govorio o Mariniki Tepić, rekavši za nju da je ona "svetionik" i "prometej" novih informacija.

- Ja ću preko svojih advokata tražiti, već sad posle vaše emisije idem kod svojih advokata, da vidim da li je postojao sudski nalog i da sam bio pod istragom za ekstremizam - kazao je Vacić i dodao da to što je bio osuđen uslovno za posedovanje oružja predstavlja "podmetačinu bivšeg režima koji je služio tiraninu".

Govoreći o svom radu u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, Vacić je rekao da se tokom svog angažovanja isključivo bavio humanitarnim radom, kao i da nije bio politički angažovan ni na jednom projektu. Istakao je i da se tokom tog perioda čuo sa Aleksandrom Vučićem preko telefona, a da je taj razgovor bio prisluškivan.

- To je bilo u periodu oko 2017. godine. Mada, juče i sam gospodin Aleksandar Vučić rekao da nije prvi put da su ga prisluškivali zbog razgovora sa mnom, već da su isti ti nalogodavci slušali njega za vreme 2012. godine. Za vreme Borisa Tadića isto su ga slušali jer se čuo sa ekstremistom Goranom Vesićem, sa ekstremistom Vladimirom Đukanovićem, i sa ekstremistom Mišom Vacićem. Dakle, svi smo mi ekstremisti, samo to zna Marinika Tepić - rekoa je Vacić.

Miša Vacić
Miša Vacić , Foto: Tv Happy/printscreen

Miša Vacić je rekao da je Marinika Tepić eksponent stranih obaveštajnih službi i da postoji povezanost istih centara moći od 2012. godine, koji su slušali Vučića tada, a i kasnije tokom 2017. godine.

On je dodao i da to što je razgovorao sa Aleksandrom Vučićem ne predstavlja ništa sporno, jer kao lider jedne opozicione stranke on se čuje sa brojnim političarima.

- Razgovaram i uvek ću razgovarati jer smatram da je dijalog jedini put - naveo je Vacić.

Gde su završili ti snimci iz istrage nije poznato, a Miša Vacić je rekao da njega kao običnog građanina to najviše zanima i da se nada da će dalja istraga o ovom slučaju iću u tom pravcu. Pri tom, njemu nije jasno kako je Marinika Tepić uopšte došla do tih snimaka i da to treba biti jedno od glavnih pitanja na koje će odgovor dati istražni organi. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi