Aleksandar Mirković
Foto: Beograd.rs
Aleksandar Mirković

Foto: Beograd.rs

Aleksandar Mirković, Foto: Foto: Beograd.rs

Njegovo obraćanje prenosimo u celosti:

- Dok se ostale stranke uveliko spremaju za izbore, u kampanji su i razgovaraju sa građanima na terenu, Đilas sedi za tastaturom i veštački pokušava da se održi u političkom životu. Opet nas je uverio da svako ko ne misli kao on automatski nije pogodan, te da odmah zaslužuje da bude posut pepelom. Nije dovoljno da kritikujete Aleksandra Vučića i politiku Srpske napredne stranke ako nemate mržnju kao Đilas, Jeremić i Obradović, ako ne mrzite Vučića koliko i oni niste dovoljno dobri da budete po ukusu propalog češkog preduzetnika i bivšeg gradonačelnika Beograda. Žalosno, zar ne?

- Pored mnogih nebuloza iznetih, posebnu pažnju izaziva rečenica u kojoj navodi da Aleksandar Vučić neće biti na vlasti naredne četiri godine, i da će oni biti na vlasti. Prosto pitanje koje se nameće, ako su izbori raspisani za 26. april mandat traje četiri godine, a podsećam Đilasa da oni ne učestvuju na izborima, kako i na koji način Đilas misli da dođe na vlast, kojim metodama i uz pomoć čega? U Srbiji se na vlast dolazi na izborima, poverenjem građana i glasovima koje dobijete na istim. Ovakvom izjavom prebogati Dragan Đilas već sada najavljuje neke nove pokušaje državnog udara, puča ili nasilnog pokušaja dolaska na vlast, jer kako drugačije shvatiti izjavu da će doći na vlast, i to pre isteka mandata, a da u izbornoj trci čak i ne učestvuje. Šarlatanski pristup i pominjanje podrške međunarodne zajednice Aleksandru Vučiću, dokaz su kako olako shvata volju građana Srbije.

Aleksandar Mirković

Promo/Beograd SNS

Aleksandar Mirković, Foto: Promo/Beograd SNS

- Svestan da ga niko u Srbiji ne podržava želi da marginalizuje volju ljudi, a pritom odbija da prihvati činjenicu da su Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku na vlast doveli upravo i jedino građani Srbije. Tu moć ko će biti na vlasti, a ko u opoziciji, u Srbiji imaju samo građani Srbije, iako Dragan Đilas priželjkuje da je to drugačije, budući da za njega ne bi glasala ni šira familija.

- Kako su se mediji odnosili u vreme njegovog režima najbolje pokazuje i izveštaj pokojne Verice Barać u kome jasno piše da je gospodar svih medija Dragan Đilas i da apsolutno nema osnovne slobode medija.

- Jasno je da poredstavnici bivšeg režima žale za vremenima kada su se bogatili na grbači građana te sada imaju 25 miliona evra samo u nekretninama, iako su u politiku ušli sa 74 hiljade evra.

- Kako god, neka predstavnici tog Đilasovog SzS-a nastave sa svojom besmislenom politikom, koja je puna laži i mržnje, mi iz Srpske napredne stranke nastavljamo uz još veći trud, rad i zalaganje, sledeći politiku Aleksandra Vučića, da se borimo za bolju i lepšu Srbiju, za Srbiju u kojoj naša deca žele da žive.