Mirković: Smeta im sve ono što smo uradili, a za šta oni nisu bili sposobni!

Tanjug | vesti 2018-07-18 20:16:02 2018-07-18 20:16:02

Pravo u srž!

Gradski odbor SNS Beograd

Zamenik šefa odborničke grupe SZS u Skupštini Beograda Nikola Jovanović danas je upitao koliko je Srbija uložila u "Beograd na vodi", a koliki je profit, a Aleksandar Mirković, šef odbornika SNS, kaže da je to još jedno Jovanovićevo saopštenje čiji je cilj samo da se kaže nešto tek da bi se reklo, i da bi njegovi šefovi, tajkuni Vuk Jeremić i Dragan Ðilas, pohvalili "trud" i "zalaganje" svog pulena.

"Može se zaključiti da im smeta sve ono što oni nisu bili sposobni da urade dok su vodili grad. Tada su bili sposobni samo da pune svoje džepove, a sve na štetu grada i Beograđana", saopštio je Mirković.

Jovanovićev šef Ðilas, navodi funkcioner SNS, taj isti Beograd na vodi hvalio je kada je mislio da će mu to doneti neki plus kod glasača, a sada ga mrzi samo zato što je dokaz koliko je nesposoban bio da makar i jednu kesu đubreta napuni i skloni sa tog mesta.

Beograd na vodi je samo još jedan u nizu uspešnih projekata za koji ste pričali da će ostati obećanje i maketa, i da se nikada neće realizovati, a "sada vas njegovo postojanje boli do srži jer je pokazatelj kakvi ste i koliki lažovi", kaže Mirković.

Interesantno je, kada smo već kod informacija iz sveta, navodi Mirković, da je vaš glavni finasijer Patrik Ho uhapšen u svetskoj korupcionaškoj aferi i da nam još niste rekli za šta vam je taj čovek uplatio 7,5 milona evra, kao i za šta i za kakve usluge vam je ambasada Katara iz Berlina uplatila 200.000 evra.

"Na kraju, o svakome najbolje govori ono što iza njega ostane, a iza vašeg šefa, tajkuna Dragan Ðilasa je ostao dug od 1,2 milijarde evra, koji je vlast na čelu sa SNS prepolovila za samo četiri godine, što je jasan pokazatelj ko više vodi računa o Beogradu i Beograđanima", zaključio je šef odbornika SNS u skupštini grada.

Expand player
Pogledajte više