Aleksandar Mirković, SNS,
Tanjug/Bojan Stekić
Aleksandar Mirković, SNS,

Tanjug/Bojan Stekić

Foto: Tanjug/Bojan Stekić

- Nebulozama Dragana Đilasa nikada kraja. Opravdanje i razlog za raspad, kako njegove kupljene stranke, tako i celokupnog saveza, sada je našao u ljudima koji se bave istraživanjem javnog mnjenja. Đilasu je kriv svako ko govori istinu i žalosno je što nikako da shvati da ga građani neće koliko god se nudio i da je za to isključivi i jedini krivac samo on - poručio je Mirković i dodao:

Pročitajte još:

- Abnormalno bogaćenje i uvećanje bogatstva od 74.000 do 25 miliona evra samo u nekretninama i to u periodu dok je bio funkcioner u režimu DS-a, 1,2 milijarde evra duga koje je ostavio Beogradu, 12 miliona evra proneverenih samo u dve afere, Bulevar kralja Aleksandra i afera podzemni kontejneri, osnovni su razlozi zašto takvog prevaranta više niko ne želi ni na čelu mesne zajednice, a kamoli Beograda i Srbije.

Može Đilas da kuka, jadikuje, laže i mrzi koliko hoće, ali podršku građana nikada više neće imati, jer se takve greške i promašaji dešavaju samo jednom. Ako već neće da poveruje u istraživanja neka sačeka izbore, oni uvek najbolje pokažu ko ima poverenje građana - ističe Mirković.

Dragan Đilas

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

On podvlači da je politika predsednika Vučića i Srpske napredne stranke uvek posvećena građanima.

- Srbija je danas zemlja koja se ubrzano razvija, otvaraju se nove fabrike, putevi, uređuju se ulice i trgovi, svaki deo se razvija ravnomerno i to je najbolji pokazatelj da odgovorna i požrtvovana politika predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke je uvek posvećena građanima, a ne tajkunima, kriminalcima i alavim političarima poput Đilasa i Jeremića, kao što je bilo u vreme režima DS-a - zaključuje Mirković.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare