Pred hororom bujične vode i ukletog mosta (VIDEO / FOTO)

Alo.rs | vesti 2020-06-23 13:06:29 2020-06-23 13:06:29

Stefanović je trenutno sa predsednikom opštine u centru Ljubovije, gde je ugrožen jedan most usled velikih poplava i gde pripadnici SVS-a i Žandarmerije pomažu komunalnim službama da se ukloni granje koje nanosi bujica, kako se most ne bi urušio.

Alo

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se sa predsednikom opštine Ljubovija Milovanom Kovačevićem, sa kojim je razgovarao o trenutnoj situaciji u vezi sa poplavama u ovoj opštini i merama koje će biti preduzete kako bi se zaštitilo stanovništvo.

 

Stefanović je trenutno sa predsednikom opštine u centru Ljubovije, gde je ugrožen jedan most usled velikih poplava i gde pripadnici SVS-a i Žandarmerije pomažu komunalnim službama da se ukloni granje koje nanosi bujica, kako se most ne bi urušio. Takodje, Stefanović i Kovačević obišli su i drugi most koji je vodena bujica srušila.

Preporučujemo još:

Inače, ministar policije stigao je oko 11 sati u Ljuboviju koja je usled obilnih padavina i izlivanja bujičnih potoka jedna od najugroženijih opština od poplava.

U Ljuboviji je inače poplavljeno više domaćinstava, a pripadnici Sektora za vanredne situacije evakuisali su sedam građana. Na terenu su osim pripadnika SVS-a i pripadnici Žandarmerije.

Pročitajte i:

 

 

 

Expand player
Pogledajte više