Nenad Popović
Alo / Marko Metlaš
Nenad Popović

Alo / Marko Metlaš

Nenad Popović, Foto: Alo / Marko Metlaš

I juče, kao i svaki put kad ministar napravi neki gaf i dobije kritiku od premijerke Ane Brnabić (prethodni put nakon homofobičnih izjava), njegova stranka saopštavala je da je on spreman da ne bude deo Vlade. Međutim, kako saznajemo, on fotelje ni u najluđim snovima ne namerava da se odrekne, a trenutne turbulencije u Nemanjinoj 11 ne pravi sam i ovaj tajming nije slučajno odabran. Naime, naši izvori otkrivaju nam da je Popović preko stranih službi povezan sa Mlađanom Đorđevićem, kumom Dragana Đilasa, i da im je zajednički cilj da destabilizuju vlast u Srbiji.

PROČITAJ JOŠ:

Nebojša Bakarec, politički analitičar i odbornik SNS-a, potvrđujući ovu informaciju navodi da je Popović „oduvek bio povezan sa Đilasom jer su obojica takjuni“.

Ana Brnabić, Johanes Han

Tanjug/Sava Radovanović

Ana Brnabić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Oni se i privatno druže, a ovo što su sada smislili i sprovode u delo ima veze i sa nekim stranim obaveštajnim službama, za koje rade i Đilas i Nenad Popović. Nije Popović sigurno sad odlučio da daje sulude izjave i podriva Vladu, neko mu je šapnuo da je sada pravi trenutak. Znamo svi da je u toku operacija „Omča“, koja ima za cilj da uništi Vučića, predviđalo se da će se za potrebe toga aktivirati spavači u SNS-u i koaliciji i učestvovati u toj zaveri i evo, prvi spavač se prikazao. Takođe, strašno je što se taj Popović kune u Kosovo, a njegova tajkunska noga godinama tamo nije kročila - navodi Bakarec.

- Ne smemo zaboraviti ni da Popovićeva stranka nije podržala Vučićevu predsedničku kandidaturu, to je bila jedina stranka iz koalicije koja to nije uradila - dodaje naš sagovornik.

Komentari (1)

Salim

01.08.2019 00:38

Izgleda da ovaj sem prdeži ne zna ništa drugo u životu.