Ministar Nebojša Stefanović
MUP
Ministar Nebojša Stefanović

MUP

Ministar Nebojša Stefanović, Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović objavio je na Twitteru informaciju koja se tiče policijskog časa u Srbiji i mera koje su donete u borbi protiv virusa korona.

Stefanović je napisao da od početka policijskog časa, koji je počeo u petak, gotovo 97% građana poštuje mere zabrane kretanja i zahvalio se svima.

- Hvala vam, dragi građani Srbije, na izuzetnoj disciplini i odgovornosti koju pokazujete. Hvala vam što ste kod kuće. Pobedićemo zajedno!

Podsećamo, policijski čas traje do ponedeljka ujutru u 5 časova.

Objava Nebojše Stefanovića

Printscreen/ Twitter

Objava Nebojše Stefanovića, Foto: Printscreen/ Twitter

 

Komentari (3)

Trumpic

12.04.2020 14:40

Zanimljivo. Da u vreme policijskog casa je 97% postovalo zabranu izlaska? Da imaju od 50.000 do 150.000 din. Verovatno bi svi izasli na ulice.

Slavica

12.04.2020 14:54

Karantin nije zatvor. Penzioneri izdržavaju preko dvadeset dana.

sale

12.04.2020 17:30

Ja licno sam politicki neutralan, na izbore ne izlazim 20 god, jer znam da nista ne mogu da promenim, ali cinjenica je da mi imamo naj rigoroznije mere. Sad jesmo li mi maloumni, jesmo li genetski manje otporni na virus, o cemu se ovde radi, moje skromno misljenje je da bi se neko posle svega mogao pohvaliti kako je spasio hiljade zivota, kako imamo najbolju vlast na citavom svetu, zapad je glup a mi smo pametni.