Milojičić: Ne pljujem po ljudima sa kojima sam sarađivao!

D.R. | vesti 2018-05-16 12:43:02 2018-05-16 12:43:02

Bura u Demokratskoj stranci se ne stišava!

Facebook

Radoslav Milojičić Kena, poslanik DS-a u Skupštini Srbije, odgovorio je bivšem stranačkom lideru Bojanu Pajtiću koji je pozvao na pobunu u toj stranci.

- Druže Bojane kada smo DS-u doneli 14% na parlamentu tada ti je bilo ok, a udružene opozicije nije bilo na lokalu već samo DS i Nova, a u ime Nove je naš član odbora Uroš Milovanović dobio ovlašćenje od Zorana Živkovića i hvala mu, kako bi smo mogli da imamo koaliciju. No da te pitam, kako ti toliki broj članova nije smetao 2014-te godine kada je taj odbor bio za tebe, a protiv Đilasa???? A i kako nisi pomenuo, na primer Vršac koji ima isto toliko članarina, a samo 6% na izborima???? - naveo je Milojičić u odgovoru na Pajtićevu objavu, a bivšem lideru DS-a poručio da treba da imati meru. 

- A možemo i o tome ko je i koliko bio tu za DS kada si i ti bio predsednik, ja ću raditi uvek za DS i uvek se boriti ko god bio na čelu, samo za razliku od nekih ja ne pljujem po ljudima sa kojima sam sarađivao, pogotovo ne javno… Pozdrav - napisao je Kena.

Bojan Pajtić je, u odgovoru na Milojičićevo izlaganje, ponovo izneo svoj stav da Demokratska stranka svog lidera treba da izabere na neposrednim izborima.

 

Expand player
Pogledajte više