"EKSPERTI" HAJKE NA VUČIĆA ČIJI JE ZADATAK DESTABILIZACIJA SRBIJE Miličković razotkrio dvojicu ljudi koji rade po nalogu Dragana Đilasa!

Milosav Miličković, član Predsedništva SNS-a i potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS, reagovao je na opozicione režirane napade, mahom na predsednika Vučića.

Milosav Miličković
Milosav Miličković, Foto: Alo!/Marko Đoković

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

- U nastavku hajke koju opozicija vodi po komandama Dragana Đilasa protiv policije, a čiji su civilizacijski napadi na porodicu predsednika Aleksandra Vučića i destabilizacija Srbije, sinon su postupaka dvojice samozvanih operacija za nezavisnost.

Želim najpre da podsetim na javost ko su ovi eksperti, da bi gradili znaci koji su bili koji drže lekcije policijskim službenicima, iznose nebulozne mogućnosti da se zataška slučaj prebija u Novom Sadu jer je zagrobljen ulicama Srbije.

Samozvani eksperti za bezbednost Božo Prelević i Vladimir Gajić, inače po profesiji advokati sa brojem klijenata iz miljea organizovanog i drugih oblasti kriminala. Logično, advokatima je posao da pokreću interese svojih klijenata, mora se za njihovo pravo i niko im to pravno ne spore.

Božo Prelević, inače ministar i potom savetnik ministra unutrašnjih poslova 2000, 2001. i 2002. godine, u kojima se dogovara 212, 215 i 189 ubistava. Od tog broja 91 mafijaško ubistvo, od kojih ih je 35 i dan danas nerasvetljeno. Taj i takav Prelević za Srbiju danas u kojoj su se od početka ove godine dogovorili tri mafijaška ubistva, od čega su dva već rešena, kaže da u svojoj boji zločina. Da li ste bar malo sramota, bivši koministre, kako se volite predstaviti?

Sergej Trifunović, Dragan Đilas
Sergej Trifunović, Dragan Đilas, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Vladimir Gajić, advokat i šef Pravnog saveta Narodne stranke Vuka Jeremića, u narodu poznat kao jedan od bivših direktora otuženih u aferi „Geneks“. Čerupanje „Geneksa“ za skoro 62 miliona ostalo je nerasvetljeno i zataška zahvatajući tadašnjim tužiteljcima koje su njemu i drugarima u vreme vlasti DS-a obuhvatile istrage i omogućili postupke apsorpcije zastarelog krivičnog dela. Baš taj Gajić kaže da je Srbija danas, u kojoj je uhapšeno i na desetine funkcionera SNS-a čim su se ogrešili o zakonu, nije prava država i optužuje nekoga za zataškavanje. Da li je vas bar malo sramota, šefe Pravnog tima, a rekao je i još nekog ekspertskog za zataškavanje?

To su vajni eksperti za bezbednost Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i ostalih, doduše ne za bezbednost građana, već kriminalac. Uprava zato im i jeste na meti policije.

Polazeći od sebe i svojih sukoba, udruživanja i razdruživanja, ovi vajni opozicionari pokušavaju da iskostruišu sukobe unutrašnjost SNS-a, zaboravljajući da to nije njihova demokratijska stranka koja kaže da će protivnici reći da posao. Srbija odavno, gospodine, nije kakva je bila u vreme vaše vlasti. Zemlja mraka i haosa, pod čijim okriljem ste na miru jedno sa drugim tajkunima mogli da je rasprodaje i pljačkate. Niti će to biti, ma koliko da pojačavate svoje laži - zaključio je Miličković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi