NIKO KRUPNO KAO ON NE LAŽE Miličković raskrinkao Đilasa: Svima je jasno da on nema OBRAZA!

Otkrivene mutne radnje!

Milosav Miličković
Milosav Miličković, Foto: Alo!

Mislim da je svima sada jasno da Dragan Đilas obraza nema.

Upravo se za Dragana Đilasa zna da su njegove tvrdnje da se obogatio u Češkoj notorna izmišljotina.

Nije Đilas zaradio najveći novac tamo pre ulaska u politiku, jer je kao Koštuničin ministar od imovine prijavio ženinu kuću na Dedinju, polovni auto marke SAB i ušteđevinu od 70.000 evra. Danas, prema njegovom priznanju ima imovinu vrednu 25 miliona evra.

JEŠĆE SARMU I AJVAR Prva poseta francuskog predsednika nakon 18 godina! Makron će se obratiti građanima Srbije, a lokacija nosi posebnu SIMBOLIKU!

Očigledno je da se Đilas uspaničio što se preispituje trgovina sa reklamnim vremenom na Javnom servisu, a to samo potvrđuje njegovu umešanost u to i da je upravo te milione zaradio otimanjem od RTS-a, Studija B, ali i Pionirskog grada, gde je nelegalno podigao kuću Velikog brata, i tako postao otac rijaliti programa u Srbiji.

Umesto cirkusa koji svakodnevno pravi neka građanima konačno odgovori kako je i na koji način od 74.000 evra, koliki su bili prihodi njegovih firmi za pet godina u Češkoj, napravio 25 miliona evra nakon ulaska u politiku.

NEK SE ZASTAVA ZAVIORI NA VRHU KOPAONIKA Na delu je nasilno prisajedinjenje Kosova Albaniji! Pokrenuta akcija! Strani obaveštajci uteruju strah u kosti!

Kako Njegoš reče, trgovac ti laže sa smehom... Niko krupno ko Đilas ne laže.

Potpredsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke

Milosav Miličković

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi