Milosav Miličković
Alo!

 

Milosav Miličković

Alo!

Milosav Miličković, Foto: Alo!

 

 

Potpredsednik Gradskog odbora Beograd i član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milosav Miličković oglasio se u saopštenju za javnost.

Količina primitivizma, recikliranih laži, agresije i pretnji tužiocima koje je danas Obradović iznosio najbolje govori šta je jedina politika koju ima da ponudi građanima Srbije. I zato „mudri“ šeširdžija očekuje da neko po 101. put demantuje jedne te iste izmišljotine.

Projekcije su vam čudo „mudri“ naš Obradoviću. Jasno je da pokušavate očajnički da ubedite bilo koga da Đilas nije tajkun, da i dan danas ne beži kao đavo od krsta od pitanja kako je od 74.000 evra, koliko je doneo iz Češke, došao za vreme svoje vlasti u Srbiji do 25 miliona evra u nekretninama i 619 miliona prometa svojih firmi, da vam Bastać ne navlači kese sopstvenim kumovima na glavu, da ste rasprodali fabrike, ostavili pola miliona ljudi bez posla i ekonomski opustošili Srbiju.

I možete sada pokušavati po ceo dan, ponavljati svoje lagarije i još ostrašćenije se izražavati sa mafija, klanovi, pokrali, ali narod u Srbiji zna da govorite o sebi i u sebi bliskim terminima.

Znamo i da vam se unutarstranačkim i unutarsavez razmiricama i obračunima, po Đilasovom diktatu, ne nazire kraja. Izgleda, 101. epizodi u serijalu „Mora biti kako Đilas kaže“ svedočimo i ovih dana.

I pošto sam ubeđen da je i samom Obradoviću jasno da mu nastupi nisu ni na nivou šegrta kod Brkića u „Tabloidu“, jedino nam ostaje da se zapitamo da li mu je Đilas obećao da će biti gazda fabrike za reciklažu laži, ako na njegovom tenderu nadigra ostale iz Saveza u izmišljotinama.