Tekstovi Milice Čubrilo
printscreen
Tekstovi Milice Čubrilo

printscreen

Tekstovi Milice Čubrilo, Foto: printscreen

Njena oglašavanja u javnom prostoru, tekstovi za francuski "Figaro", nisu utemeljeni na činjenicama i objektivnim analizama već je njena vidljiva ostrašćenost zasnovana na političkom angažmanu i frustracijama zbog izgubljenih privilegija.

Tekstovi Milice Čubrilo

printscreen

Tekstovi Milice Čubrilo, Foto: printscreen

Ko je Čubrilo?

Demokratska stranka je postavila posle izbora 2007. za ministarku za dijasporu, a u to vreme je poznata po tome što je svom izabraniku Filipoviću, dodelila dva miliona dinara (tada oko 40 hiljada dolara), na konkursu za snimanje dokumentarnih filmova, iako se do tada nikada nije bavio tom delatnošću.
2010. đilasovci je postavljaju za ambasadorku u Tunisu, gde ostaje do 2013.

Nakon toga nastavlja karijeru u inostranim časopisima, poput „Le Figaro“ i „Le Courrier des Balkans“, gde objavljuje čitav niz tekstova krajnje negativnih po ugled naše zemlje.

Komentari (4)

branka met

12.05.2020 15:54

Mučenica! Za šaku parica prodala bi i rođenu majku. Čudno je da većina opozicionara nema nikakav ili vrlo negativan stav prema zemlji iz koje su potekli. Šta je pitanju - da li neobrazovanost, nedostatak kućnog vaspitanja ili loš karakter koji prihvata i zastupa svaku ideju koja se dobro plaća.

Srbofobija

12.05.2020 15:57

Sirota, u detinjstvu i mladosti zlostavljana žena, koja je umesto zrelisti postala tarufirana srbofobna osoba... Šta ćeš, para vrti gde burgija ne može... na njenu nesreću a na žalost ljudskom rodu, njoj je novac provrteo lobanju...

Penzioner

12.05.2020 17:54

Govnetu zabraniti ulaz u Srbiju i oduzeti drzavljanstvo!

mmmmm

12.05.2020 18:16

zasto tada nije uhapsena?