GODIŠNJI POMEN UBIJENOM IVANOVIĆU Milena sa sinom na Oliverovom grobu... Najdirljiviji trenutak je bio kada su uradili ovo!

Pomen u dve kolone!

Milena Ivanović sa sinom Bogdanom
Milena Ivanović sa sinom Bogdanom, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Milena Ivanović sa sinom Bogdanom obišla je na grob supruga Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda”, koji je ubijen 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici.

ISTINA JE POČELA DA SE OTKRIVA Objavljeni ekskluzivni snimci ubistva Olivera Ivanovića (FOTO)

 

Na Novo groblje su došli nešto pre deset časova, Milena je u rukama nosila ruže, a Bogdan sveće, koje su zajedno zapalili.

Milena Ivanović sa sinom Bogdanom
Milena Ivanović sa sinom Bogdanom, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Sat kasnije pomen su održali ostali članovi porodice Olivera Ivanovića, kojem su prisustvovali opozicioni političari Dragan Ðilas, Zoran Lutovac, Borko Stefanović, Boris Tadić, kao i narodni poslanici Ðorđe Vukadinović i Slaviša Ristić. Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera, rekao je novinarima da se nada da će nalogodavci i izvršioci ubistva biti otkriveni.

Milena Ivanović sa sinom Bogdanom
Milena Ivanović sa sinom Bogdanom , Foto: Alo / Nenad Vujanović

- Možemo govoriti o nadi, koja postoji od prvog trenutka, da će se pronaći izvršioci i nalogodavci i da će cela priča biti razotkrivena, sve do onog poslednjeg koji je učestvovao u planiranju i izvršenju tog gnusnog dela - rekao je on i dodao da porodica to iščekuje neprestano, ali da ni posle godinu dana nema rezultata.

 

Milena: Neću ići na protest 16. januara!

Podsetimo, Milena Ivanović je rekla da će godišnjicu ubistva supruga Olivera Ivanovića obeležiti dostojanstveno i mirno, i to tako što će 16. januara sa sinom Bogdanom (7) zapaliti sveću u Hramu Svetog Save.

Ona je navela da tog dana neće učestvovati u najavljenim protestima opozicije, koje predvode Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, jer je to, kako tvrdi, sramna zloupotreba porodične tragedije.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: vodolijax
  12/01/2019 - 19:52
  Ivanović da ustane razjurio bi bagru koja skuplja poene na njegovom grobu.Podrška za udovicu.
 • Korisnik: rj
  12/01/2019 - 17:50
  otac mi je poginuo ,mama me dala babi,svaki dan bio je isti ritual -groblje,skola....i iako mi je bilo osam godina,danas imam svoju porodicu,decu....ne volim groblje,idem kad moram!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi