"Još jedan u nizu potpuno idiotskih napada na ženu Olivera Ivanovića"

Damira Ramadani | vesti 2018-10-26 10:40:01 2018-10-26 10:40:01

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, poručio je da su napadi na Milenu Ivanović, udovicu Olivera Ivanovića, zbog pojavljivanja na obeležavanju desetogodišnjice SNS-a, besmisleni.

Alo / Dejan Briza

 - Ovo je samo još jedan u nizu potpuno idiotskih napada na ženu, koja je pretrpela veliki gubitak i koja zna šta je istina i ko je uz nju i njenu porodicu. Prosto ne znate šta da kažete na takve gluposti. Valjda bi bila dobra i najbolja da pljuje po svojoj državi - rekao je Glišić i dodao da je najglasniji u tim napadima Savez za Srbiju i njihove pristalice.

Pročitajte još:

 

Predsednik Izvršnog odbora SNS-a naveo je da je proslava desetogodišnjice te stranke poslala nekoliko jasnih poruka.

- Poslata je poruka da je stranka jedinstvena, da su prisutne velika energija i vera u sve ono što radi lider stranke Aleksandar Vučić na mestu predsednika Republike. Nakon te proslave izašli smo s nekom novom, dodatnom snagom, svesni da moramo da radimo i brže, i jače, i bolje - istakao je on.

Glišića smo upitali da li je pojavljivanje Tomislava Nikolića na proslavi 10 godina SNS-a dokaz da su Vučić i Nikolić u dobrim odnosima, s obzirom na to da su mediji pisali da Nikolić pravi novu stranku.

- Mediji će pisati i pre i posle toga. I kada se pojave zajedno zagrljeni i kada daju jedan drugome podršku, mediji će uvek sutradan da pišu nešto drugo. Nama je bitno samo ono što vidimo svojim očima i ono što primetimo u njihovom odnosu, a to su zajedništvo i podrška stranci koju su zajedno njih dvojica napravili da dalje nastavi da radi. To je ono što nama dovoljno govori, više od bilo kojeg novinskog natpisa - zaključio je Glišić.

 

Expand player
Pogledajte više