Branislav Lečić u emisiji "Lični stav" N1
printskrin youtube
Branislav Lečić u emisiji

printskrin youtube

Branislav Lečić u emisiji "Lični stav" N1, Foto: printskrin youtube

Kandidat za predsednika Demokratske stranke, Branislav Lečić, gostujući u emisiji "Lični stav" na N1, izneo je niz kritika na račun svog partijskog kolege Zorana Lutovca. Lečić je osudio što je Lutovac "sa posla izbacio samohranu majku", te da ne poštuje unutarstranačke procedure i da se ponaša demokratski.

- Gospodin Lutovac dve godine ne razgovara sa poslaničkim klubom DS-a. On više od sedam meseci ne zakazuje glavni odbor, a to su sve unutrašnji procesi koji moraju da se poštuju. Lutovac otpušta omladinu, a ono što me najviše boli, otpustio je i samohranu majku - rekao je Branislav Lečić.

Da li vas čudi što se u DS-u ne ponašaju demokratski?

 

Glumac i kandidat za predsednika DS-a je priznao da se u samoj Demokratskoj stranci ne ponašaju demokratski.

- Ako se mi u stranci ne ponašamo demokratski, kako ćemo onda da očekujemo da se u Srbiju uvede demokratija. Dakle, ako se mi ne ponašamo ljudski i socijalno odgovoro u samoj stranci, kako ćemo onda da pričamo o socijalnom programu koji treba da ostvarimo - kazao je Lečić.

On je uzgred dodao da je Demokratska stranka ponižena, poražena i zgažena.

Pročitajte:

Komentari (1)

Zoran 52

21.08.2020 23:48

Jadna Iris,pa posle toliko godina napornog i odanog rada, sad da ostane bez posla. Propala firma DS,propali i poslovi. Njeno mesto popunjava Nataša,sredio đilas i NATO VUK .