"Mi koji smo sa druge strane odgovaramo pristojnošću i argumentima... Pi*ka li ti materina! Je*em ti mater pede*sku!" (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2019-08-08 19:27:17 2019-08-08 19:27:17

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas pokušao je da predstavi sve one koji se zalažu za njegovu političku opciju kao elitni deo Srbije, ali se ubrzo pojavio snimak koji podseća građane na sve ispade bivšeg ministra i gradonačelnika Beograda, ali i na sve ono što pokušava da prikrije proglašavajući sebe za kulturni, pristojni i bolji deo našeg društva.

Alo!/Marko Metlaš

- Mi koji smo sa druge strane, uvek moramo da odgovaramo pristojnošću, argumentima i prihvatanjem da nas vređaju - rekao je Đilas gostujući na poznatoj "slobodarskoj" televiziji N1.

Petrović: Bastać prebacio petinu opštinskog budžeta jednoj privatnoj firmi?!

Luka Petrović, član Predsednišva Srpske napredne stranke i predsednik opštinskog odbora SNS Stari Grad izjavio je da je "predsednik gradske opštine Stari Grad Marko Bastać pre dva dana zaključio novi ugovor sa firmom Kodeks trejd o iznajmljivanju radne snage za iznos od 50 miliona dinara".

U snimku koji je dostupan javnosti, podseća se na pisanje medija da je Đilas krajem 2014. godine bio osumnjičen za porodično nasilje, kada je navodno pred ćerkom napao svoju suprugu, a potom i fizički nasrnuo na tasta.

Pročitajte još:

Takođe, građani mogu videti i snimak Đilasovog gostovanja u jednoj radio emisiji kada je voditeljki agresivnim tonom rekao da "spusti ruku i da mu ne maše jer ga to nervira".

Sapunica se nastavlja! Boško Obradović PATOSIRAN! Napao ga kolega opozicionar!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 04.08.2019. 14:38 Da je opozicija u velikim problemima i da njeni lideri zbog konstantnog iznošenja lažnih obećanja gube podršku čak i od najbližih saradnika, poznat je scenario. Boško Obradović, Foto: Alo!/Petar marković Mesecima se prepucavaju putem medija i društvenih mreža, ne slažu se ni oko osnovnih pitanja, a situacija je svakim danom sve gora.

Podseća se i na pretnje koje je izrekao policajcu koji je obavljao svoju dužnost. Unoseći mu se u lice, Đilas ga je tada upitao šta će da radi kada se promeni vlast. I na kraju snimka, Đilas kao primer mladima i istinski predstavnik samoproglašene "elite" u Srbiji.

- Pi*ka li ti materina! Je*em ti mater pede*sku! - rekao je Đilas unuku Ivana Stambolića nakon protesta "Jedan od pet miliona", razmenjujući tako argumente sa izuzetnom "pristojnošću i prihvatanjem".

BONUS VIDEO: Emanuel Makron poleteo sa aerodroma i pozdravio se sa Vučićem!

 

Expand player
Pogledajte više