Boško Obradović
Printscreen/N1
Boško Obradović

Printscreen/N1

Boško Obradović, Foto: Printscreen

U saopštenju koje je dostavio medijima Marković navodi da je Univerzitet Megatrend potvrdio sve detalje u vezi s doktoratom ministra Stefanovića, ali, kako kaže, "Obradović nastavlja sa svojom kampanjom čiji je jedini cilj da prikrije kriminalne i nemoralne aktivnosti njegovog poslovnog partnera Dragana Ðilasa".

Pročitajte još:

S druge strane, kako navodi, Obradović "ne sme ni da zucne o činjenici da je njegov poslovni partner Ðilas stekao najmanje 25 miliona evra i to u periodu dok je obavljao funkcije ministra, direktora Narodne kancelarije Predsednika Republike i gradonačelnika Beograda".

"Zato Obradović beži glavom bez obzira od pitanja vezanih za Ðilasov lažno stečeni novac iz Češke, što je navodno bio početni kapital za sticanje miliona u Srbiji. Zato nikako da objasni kako je Ðilas od 74.000 evra napravio najmanje 25 miliona evra, i to u periodu obavljanja vlasti u Srbiji", kaže Marković.

Dragan Đilas

Alo!/Marko Metlaš

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Kaže i da je to razlog zbog kojeg Obradović i Ðilas "žele da se dočepaju vlasti, kontrole nad medijima i svim finansijskim tokovima u zemlji".

"Jedino što im je važno je da što pre napune svoje džepove i zbog toga su spremni na sve - nasilje, prebijanje žena i izazivanje haosa na ulici", zaključuje Marković.

Lider Dveri Boško Obradović danas je na sajtu tog pokreta napisao da se ništa ne dešava iako su prošla dva meseca od kako je, kaže, otkrio da Stefanović nema ni doktorat, ali da nije završio ni osnovne studije i pita "šta još treba da se desi da bi Stefanović podneo ostavku na sve državne funkcije".

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!