Marković razotkrio nove laži opozicije!

Alo.rs | vesti 2019-10-21 17:51:19 2019-10-21 17:51:19

Sekretar Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Aleksandar Marković izjavio je da SzS nedeljama sprovodi organizovanu hajku protiv ministra Nebojše Stefanovića i njegove porodice.

Tanjug/Dragan Kujundžić

- Uprkos činjenici da su njihovi lažni navodi demantovani od strane nadležnih institucija više puta, Đilasova mašinerija nastavlja sa najbrutalnijim napadima.

Sada su otišli i korak dalje, te su lažirali prilog ni manje ni više nego ruske državne televizije u kojima su montirali navodno da „Raša tudej“ optužuje Srbiju da snabdeva oružjem džihadiste u Jemenu i fotografije Stefanovića - ističe Marković i dodaje:

Pročitajte još:

- Iako su u napadima protiv Stefanovića bili najbrutalniji u momentu kada se u Čileu borio za interese Srbije i srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini, nastavljaju i danas, jer očigledno ne mogu da mu oproste uspeh koji je i ove godine postigao na Generalnoj skupštini Interpola.

Sva histerija, fabrikovanje i izmišljanje afera od strane Đilasa, Jeremića, Obradovića i sličnih, pokazuje njihovu uznemirenost i potvrđuje naše sumnje da su priželjkivali drugačiji ishod po pitanju prijema tzv. Kosova u Interpol.

Poručujem im da, ma koliko laži izrekli, ne mogu da ospore rezultate koje je Nebojša Stefanović postigao kako u Interpolu, tako i u samom Ministarstvu proteklih godina, te da je upravo zbog rezultata koje je postigao Stefanović danas na meti SzS-a - zaključio je Marković.

Bonus video

PREPAD NA BATAJNIČKOM AERODROMU Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim!

 

Expand player
Pogledajte više