Marko Đurić dobio ćerku, evo ko još čeka naslednike!

D.Ramadani | vesti 2017-07-13 17:36:35 2017-07-13 17:36:35

Bejbi bum na političkoj sceni u Srbiji!

Promo

Marko Đurić juče je dobio drugo dete, ćerku Milicu! Tokom ove godine, prinove su dobili i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider BDZ-a Muamer Zukorlić. S druge strane, Nikola Selaković, Katarina Rakić i Radoslav Milojičić Kena očekuju prinove tokom ove godine.

Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, dobio je drugo dete. On je dobio ćerku Milicu, a najradosnija vest ga je zatekla dan nakon što mu je produžen mandat na mestu direktora Kancelarije za KiM.

- Danas smo Andrijana i ja drugi put postali roditelji. Dobrodošla, Milice Đurić - napisao je on na Fejsbuku.

Početkom juna, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je treće dete, i to dok je bio u Kazahstanu na svetskom sajmu EXPO 2017.

- Večeras ću prvi put morati da prekinem državničke obaveze, i to sa osmehom na licu, jer smo Tamara i ja pre nekoliko minuta dobili sina - napisao je tada Vučić na Tviteru. Šef države je za sina odabrao staro srpsko ime Vukan.

Muamer Zukorlić, narodni poslanik i lider BDZ-a, početkom maja dobio je osmo dete. Njegova druga supruga Elma Elfić Zukorlić podarila mu je četvrto dete. Zukorlić je za svog naslednika odabrao ime Ahmed.

- Ime smo izabrali moja supruga i ja. Zbog dolaska bebe se zaista osećam trijumfalno - kazao je Zukorlić za „Alo!”, konstatujući uz osmeh da mu je ovo prvo dete koje je dobio kao političar.

Rode stižu i kod Selakovića, jer novopečeni mladenci Nikola i Milica Selaković očekuju prinovu. Kako „Alo!” saznaje prinova bi trebalo da stigne u avgustu.

Rode će sleteti i u Skupštinu Srbije. Naime, kako „Alo!” saznaje, poslanica naprednjaka Katarina Rakić je u blagoslovenom stanju i očekuje prvo dete.

Radoslav Milojičić Kena, poslanik Demokratske stranke, dobiće drugo dete.

- Supruga i ja smo, naravno, presrećni. Želimo veliku porodicu, akobogda, i nadam se da ću drugom detetu posvetiti više vremena, jer zbog obaveza sa prvim to nije bilo moguće - kazao je demokrata za „Alo!”.

Expand player
Pogledajte više