Izlila se ogromna mržnja prema Marku Đuriću! Poslednji potez ostrašćenih ljudi prevršio svaku meru

Koje su granice trpljenja?

Marko Đurić
Marko Đurić, Foto: Printscreen

Mržnja koja se preko društvenih mreža poslednjih dana izliva na direktora Kancelarije za KiM i potpredsednika SNS Marka Đurića, od malog broja ostrašćenih ljudi, prevršila je svaku meru nezakonitim slikanjem i objavljivanjem fotografije njegovih maloletnih ćerki, koje su sa ocem bile u šetnji, saopštio je danas član Glavnog odbora SNS Petar Petković.

"Objavljena fotografija na jednom privatnom fejsbuk profilu na kojoj se vide lica ćerkica Marka Đurića praćena je najodvratnijim i najprizemnijim sadržajem mržnje", naveo je Petković.

Upitao je koje su granice trpljenja u odnosu na pojedince koji bezočno, vulgarno i primitivno napadaju i vređaju i koji je stepen tolerancije prema onima koji političku borbu obesmišljavaju napadom na porodicu, posebno decu?

"Marko Đurić, koji je i sam mnogo puta bio bezbednosno ugrožen od albanskih ekstemista, doživeo je da u srcu Beograda neko dovodi u pitanje bezbednost njegove porodice. Ovo je sramota neviđenih razmera, koja se ne sme završiti bez reagovanja nadležnih državnih organa". istakao je Petković.

"Kao roditelj i građanin, najoštrije osuđujem bolesnu nameru dotične osobe, koja ne samo da zagađuje javni prostor, nego se potpuno nedopustivo poigrava sa životima i pravima maloletne dece", zaključio je Petkovicj u saopštenju.

Fejsbuk
Fejsbuk, Foto: Printscreen

Povezane vesti

 • Korisnik: Žigolo
  17/09/2020 - 19:04
  A uplakani Dragan Đilas šalje pamflete zvaničnicima EU u kojima optužuje Vučića da širi mržnju i ugrožava njegovu decu ... Gde su sada one tvoje krokodilske suze Dragane, kad tvoje pristalice direktno, preko društvenih mreža ugrožavaju decu? Pojela ti maca jezik, jel da? Licemeru ...
  • NOSTRADAMUS @Žigolo
   18/09/2020 - 14:29
   MARKO DJURIC KAO I SVAKI IZRAELSKI COVEK KOJI RADI PROTIV SRBIJE TREBA DA SE PLASI - SRBA I BOGA. SRBI ZNAJU SVOJE POREKLO PROKETLI FARISEJSKI NAKOTE
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi