Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a
Beoinfo
Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a

Beoinfo

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a, Foto: Beoinfo

"Marko Bastać ne sme da izađe na izbore jer zna da nema podršku građana Starog grada. Poslednje četiri godine Starograđani su na čelu opštine Stari grad imali bahatog, nesposobnog i korumpiranog predsednika opštine koji je opštinu podredio destruktivnoj politici Dragana Đilasa i Saveza za Srbiju, a ne interesima građana.

Kontradiktorne izjave Marka Bastaća, Saše Paunovića i Nebojše Zelenovića nam govore da se u Savezu za Srbiju zapravo sve vreme bore jedni protiv drugih i da nema jedinstvenog stava o bojkotu izbora i da je njihova najava bojkota već doživela potpuni fijasko.

Na primeru njihove međusobne borbe u Savezu za Srbiju možemo da zaključimo na šta bi ličila Srbija da se kojim slučajem, destruktivni i beskorisni političari iz Saveza za Srbiju poput Đilasa, Jeremića i Obradovića, ponovo dočepaju vlasti.

Građani Srbije danas imaju više nego jasan izbor između politike predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke koja vodi ka boljem životnom standardu, ka otvaranju novih fabrika, radnih mesta, izgradnji infrastrukture sa jedne strane i destruktivne i nepredvidive politike Saveza za Srbiju sa druge strane", saopštio je Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u
Skupštini grada Beograda