Marinika Tepić
Tanjug
Marinika Tepić

Tanjug

Marinika Tepić, Foto: Tanjug

Naime, po ko zna koji put, u javnost isplivavaju fotografije na kojima su članovi Stranke slobode i pravde sa ljudima koji imaju debeli dosije.

"Mnogo godina su oni bili bliski... Da podsetimo Mariniku Tepić na njenog bliskog prijatelja i partnera koji je uhapšen zbog rasturanja narkotika. Da zlo bude veće, nije se libila da mu traži da iseli novinara koji joj nije po meri. Tako to oni u Stranci slobode i pravde", napisala je Biljana Popović Ivković na društvenoj mreži, a uz to priložila i sliku kao dokaz.

Marinika Tepić

Tviter printskrin

Marinika Tepić, Foto: Tviter printskrin

Podsetimo, je obelodanila Biljana Popović Ivković, koja ga je označila kao osumnjičenog za pripadništvo četvoročlanoj kriminalnoj grupi kod koje je pronađeno 1,4 kilograma droge i municija.

Popović Ivković je tada rekla da je Filipović "prijatelj potpredsednice stranke Slobode i pravde Marinike Tepić, inače vlasnik sportskog kluba i teretane u Pančevu". Tom prilikom je pokazala fotografije na kojima je Filipović sa Marinikom Tepić i pozvala je da javnosti odgovori "od kada datira njeno poznanstvo sa Filipovićem iz Pančeva, da li je on dobio sredstva iz budžeta u periodu 2013. do 2016. i to na osnovu njihovog dugogodišnjeg prijateljstva, dok je Tepić bila pokrajinski sekretar za sport i omladinu".

Pročitajte još: