Marinika Tepić
Tanjug
Marinika Tepić

Tanjug

Marinika Tepić, Foto: Tanjug

Iako je u najavi svoje konferencije istakla da je bila u pravu za sve informacije koje iznosi protiv države Srbije i njenih institucija, činjenice su ponovo demantovale Mariniku Tepić.

- SVE što sam govorila o trg.oružjem kombinacijama s UAE, GIM-u, vraćanju Tešića u posao po nalogu Vučića, upozorenju SAD Srbiji zbog njega pokazalo se tačnim! A režim govorio sve je laž. Baš kao i za Morović. Smena vlasti omogućiće da se dokaže i ovo. Utorak 13h KZN na starom mestu - napisala je Tepić u najavi na Tviteru.

Marinika Tepić

printscreen

Marinika Tepić, Foto: printscreen

Međutim, Tepić nije iznela ništa o Moroviću, gde se, kako ona tvrdi, nalazi najveća plantaža marihuane u ovom delu Evrope, pa se postavlja pitanje da li se Đilasova funkcionerka povlači pred moćnom farmom koka nosilja ili će nastaviti bespoštednu borbu da raskrinka te pernate životinje koje u tajnosti mračnog imanja snesu poneko jaje.

Vojska Srbije i njeni zvaničnici izašli su u javnost sa podacima da se u vojnom kompleksu Morović zaista uzgaja, ali ne marihuana, već živina. Radi se, dakle, o komplksu na kome se uzgajaju koke nosilje, što je više puta potvrdio i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac, ali i brojni članovi opozicionih stranaka. 

Zbog svoje žestoke i neiscrpne borbe protiv koka nosilja, Marinika Tepić postala je predmet podsmeha na političkoj sceni Srbije, a tome može da zahvali rukovodstvu stranke i političke koalicije koje je gurnulo u prvi plan.

Ono što je zabrinjavajuće je šteta koju Tepić čini iznoseći lažne podatke kojima blati državu Srbiju i pravi direktnu štetu namenskoj industriji i politici zemlje.

Prema njenim rečima, šef diplomatije i SPS Ivica Dačić zloupotrebljava pitanje Kosova i patriotizam da bi reketirao privrednike i uzimao od njih novac za navodno otpriznavanje Kosova, a zapravo taj novac koristi za sebe i svoju stranku. Ona je rekla da će je obradovati tužba koju je Dačić najavio protiv nje jer će morati da o ovome što je navela govori na sudu.

Govoreći o odnosima u opoziciji, ona je rekla da se ne slaže sa načinom kako je lider Dveri Boško Obradović istupio kada je kritikovao Dragoljuba Mićunovića ali "isto tako ne razume da neko osporava odluku sopstvene stranke o bojkotu izbora i to javno".

- Najvažnije je da su sve prave opozicione stranke na istom polju - rekla je Tepić, pozdravivši odluku Pokreta slobodnih građana da bojkotuje predstojeće izbore.

Ubrzo je demantovao i Aleksandar Marton istaknuti član LSV navodeći kako je upravo ona istupala protiv odluka svoje stranke, ali je tada u pitanju bila neka druga partija, a bilo ih je poprilično u njenom političkom opusu.

Aleksandar Marton

printscreen

Aleksandar Marton, Foto: printscreen

Da Marinka Tepić nije u pravu ni što se tiče odnosa prema SAD prema Srbiji, svedoče i susreti predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa najvišim američkim zvaničnicima u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu.

 

Komentari (2)

Misho

21.01.2020 19:18

Eh Marinika,da si ti koka nosilja bar bi imali od tebe koristi.Ovako mi više ličiš na šakala.Ali zato pišeš divnu biografiju svojoj deci!

mika

21.01.2020 20:15

Koke nosile su tu u voj. Lovištu 5 decenija, ali ne žive u plastenicima.