ALBANCI I NATO UDRUŽENI U ZLOČINU Mariću u emisiji prikazali bezočan dokument! Iza svega stoji Vesli Klark! Planiran juriš na Srbiju!

Šokantno!

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: printscreen

* "Albanci i NATO su udruženi u zločinu", bila je tema sinoćne emisije "Ćirilica"

* Karla del Ponte u svojoj knizi opisala zločine koje su počinili Albanci

*  NATO i Albanci su bili saveznici u ratu protiv nas

"Albanci i NATO su udruženi u zločinu", bila je tema sinoćne emisije "Ćirilica".

- Ono što treba da se podsetimo da je ovo specijalizovano Tužilaštvo i ovaj sud koji je formiran za zločine koji su se desili u periodu od prvog januara 1998. do kraja 2002. godine, a inicijalni dokument je "Žuta kuća". I dobro je da počnemo odatle iz prostog razloga što zločini koji su se dešavali i koji su opisani, između ostalog i koji su opisani, delom je opisala Karla del Ponte u svojoj knjizi, ali i ovaj izveštaj ovde govori sa mnogo više detalja je nešto što govori o jednom monstruoznom ponašanju i postupcima pripadnika ne samo te takozvane Oslobodilačke vojske Kosova, nego i onih koji su dozvolili da se u to vreme dese zločini. Jer, kada pročitate materijal, videćete da su transporti sa Srbima koji su išli ka Albaniji bili transporti koji su se dešavali u vreme mandata Međunarodne misije, znači posle 10. juna 1999. godine i zatvora u kojima su bili, bar po ovom opisu Srbi su prebačeni na sever Albanije ka mestima...

MINISTAR ODBRANE SAOPŠTIO! Albanci su krenuli u napad na SRPSKO STANOVNIŠTVO!

Ured se zove to mesto negde između granice i Tirane. Istrage koje su do sada vođene, sve su one, kako su vođene, samo širile potencijalni krug onih koji su odgovorni za zločine i dobro je da se nije fokusirao mandat samo na ove zločine koji su se desili u Žutoj kući, mandat je proširen i na ostale zločine. Tu kada uđemo u suštinu, shvatamo dve stvari: jedna je da do sada niko nije procesuirao odgovorne za zločine na Srbima i drugim nealbanskim stanovništvom, to Haški tribunal nije uradio jer to njima i nije bio prioritet, da budemo vrlo otvoreni, to nisu Euleksovi sudovi - kazao je generalni sekretar MSP Veljko Odalović.

BIA IZDALA DRAMATIČNO SAOPŠTENJE! VUČIĆ JE U OPASNOSTI! Pokrenuta operacija "Omča", aktivirani SPAVAČI!

Prvi kontigent pešadijski NATO-a su bili teroristi, smatra advokat Goran Petronijević.

- Tvrdim, devedeset odsto, ako ne i devedeset i devet odsto svih zločina i otmica koje su se dogodile nakon ulaska NATO trupa na Kosovo, na Kosmet su upravo učinili pripadnici tog kontigenta. Jedan deo njih je kasnije mobilisan jer je i NATO imao probleme sa njima pa je jedan deo njih prebačen za Makedoniju pa su onda i u Makedoniji imali probleme sa njima. I dan danas je jedan deo njih tamo u Aračinovu ili negde već blizu Skoplja, stoje tamo, zatvoreno je, niko ne može da uđe sem njihovih pripadnika. Dakle zašto je toliko, po mom mišljenju, ostalo nerasvetljenih slučajeva i ovoliko nestalih ljudi, moramo da znamo osnovnu postavku, a to svi znamo - NATO i Albanci su bili saveznici u ratu protiv nas - zaključio je Petronijević.

Milovan Drecun je najavio jedan dodatak koji je napisao.

- Uskoro će se pojaviti na kioscima, radim jedan dodatak, biće i novi dokumentarni film o Košarama gde sam našao dokument, izveštaj Vesija Klarka, glavnokomandujućeg tada. On obaveštava ministra odbrane, kaže: Gospodine, sa mojim generalima sam razradio plan za kopneni napad na Srbiju. Biće nam potrebno sto pedeset hiljada vojnika, od toga dve trećine da bude spremno da učestvuje u borbama, cenim da ćemo za dva meseca biti sposobni da krenemo u kopnenu operaciju - rekao je Drecun.

RUSKI OBAVEŠTAJCI DALI DOKUMENT VUČIĆU U RUKE! Procureli Putinovi tajni spisi o operaciji koju sprovode Albanci!

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi