USTAŠE UPUTILE VUČIĆU BEZUMNE PRETNJE Mali bedni crve, ne gubi vreme! Prenosimo vam skaradno PISMO koje je stiglo na adresu predsednika!

Moraš sad da se nažuljaš u balkanskom blatu jer biti niži evropski sused predsednice Kolinde nije nimalo lako, stoji, između ostalog, u ovom pretećem tekstu.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na adresu je stiglo pismo koje potpisuju "mladi pravi hrvatski i NATO Kolindini Srbi", koji su ovom prilikom izneli jeftine pretnje i notorne neistine misleći da mogu nekog da zastraše i sve to na polupismeni način, uličarskim rečnikom.

Pismo upućeno predsedniku Vam prenosimo u celosti uz delimičnu ispravku i prethodno izvinjenje zbog loših rečeničnih kontrukcija neizmenjenih radi zadržavanja autentičnosti.

 

"Veoma teško ćeš se predsedniče Srbije smejati izveštaju Tv HRT o protestima u Beogradu protiv tebe jer i prema oceni francuskog AFP narastaju na nekoliko desetina hiljada protestanata. Pre će biti da je tvoj osmeh samo za novinare, a izvan toga hvataćeš se samo za glavu, počećeš da gubiš kompas koji iovako nemaš.

Građani sopstvene države polako ti pripremaju posle žutog i crveni karton, koji pre ili kasnije sledi i od Brisela i od Vašingtona. Kad se još malo potrošiš, naročito ako to i sam ubrzaš sopstvenim glupostima. Protestanti veoma lepo u mikrofon HRT- a kažu šta misle o tvojoj vladavini. 

Krajnje nezrelo iznosiš opaske da si nedodirljiv. To je bila i Miloševićeva računica i poznato je kako je prošao i car postao go. Umesto što si "siguran" da možeš da se održavaš elementima apsolutizma i poludiktarure bolje da si odmakao i napredovao od genocidne ratne prošlosti i ispunio preduslove za dolazak predsednice Kolinde. To sada zbog tvog izostajućeg efekta rešavanja spornih pitanja nije moguće. Moraš sad da se nažuljaš u balkanskom blatu jer biti niži evropski sused predsednice Kolinde nije nimalo lako. To mora da se zasluži. Da li zaista zamišljaš da sa ikakvom retorikom možeš poentirati sa Hrvatskom, EU i NATO.

 

Mali bedni crve, ne gubi vreme. Stavi naočare bolje dioptrije, prebroj protestante, nemoj da budeš tako siguran da će Vojvodina sledećih 100 godina biti u Srbiji, jer je 1918. godine nerealno pripojena sa 30 posto srpske manjine.

Nemoj misliti da će korpus tvog glasačkog tela u znatnoj meri glasati za tebe zbog posla u državnom sektoru, to ti ne može dugo potrajati. Ako i padneš biće to jer su ti portparoli takvi imbecili i zato što te sličnim lepim saopštenjima za javnost brane.

Nemoć tvoje vladavine je u vidljivoj evro sporosti koju ti na određeni način i Brisel saopštava. Nešto nismo sigurni da će još dugo Angela Merkel i Manuel Makron hteti da te prime u posetu. Opada podrška tvojih Srba unutar Vojvodine prema našim informacijama. Masovno su protiv svega srpskog, vole Kolindu, Hrvatsku i prelaze u katoličanstvo. Taj trend će se nastaviti novim akcijama, a kapetan Dragan Vasiljković neće lako videti belog dana. Za dom spremni.

Mladi pravi hrvatski i NATO Kolindini Srbi (kao i predsednika Obame, Hilari i Bila Klintona), stoji u potpisu ovog teksta.

Pismo
Pismo, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Cele
  21/01/2019 - 22:17
  Kakvim se sve stvarima bave ljudi, ovo je uzas.
 • Korisnik: Janko
  21/01/2019 - 22:12
  Ovo samo bolestan um moze da napise.
 • Korisnik: Svetigora
  21/01/2019 - 21:52
  Vidi se ko podržava srpsku opoziciju i ko su joj pristalice.
 • Korisnik: Mašnica
  21/01/2019 - 21:43
  Svakakve budale nađu za shodno da pišu i blate predsednika.
 • Korisnik: Natasa1996
  21/01/2019 - 21:36
  Koliko bolesnika se slobodno seta ulicama,a trebalo bi ih institucializovati i odrediti stalni nadzor
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi