Lutovac ponovo OBRUKAO DS!

J. M. | vesti 2018-07-06 16:12:02 2018-07-06 16:12:02

Zoran Lutovac, novoizabrani predsednik Demokratske stranke, nije primećen na prijemu koji je priredio američki ambasador Kajl Skot povodom Dana nezavisnosti SAD.

Printskrin

 Prema našim saznanjima, on na prijem nije ni otišao, za razliku od Dragana Šutanovca, bivšeg lidera DS-a, koji se u utorak uveče pojavio u rezidenciji ambasade na Dedinju.

- Ma, izgleda da nije ni bio tamo, a zbog čega nije otišao, to niko u Demokratskoj stranci ne zna. Svi pretpostavljaju da je Lutovac bio pozvan na prijem jer je predsednik DS-a, ali on otkad je došao na čelo stranke, sve radi sve po svome, to jest kako mu Đilas naredi - objašnjava naš izvor iz opozicionih krugova i dodaje da su demokrate shvatile iz medija da se njihov šef nije pojavio na prijemu jer ga nije bilo ni u jednom izveštaju.

- Pojedinci su se šalili da ga možda novinari nisu primetili, jer ni pre dolaska na čelo stranke nije bio toliko prepoznatljiv u javnosti - objašnjava naš izvor i dodaje da je stvar, ipak, mnogo ozbiljnija, kada se uzme u obzir da je pre dvadesetak dana Lutovac odbio da se sastane s Kristijanom Helbahom, izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Nemačke, o čemu je „Alo!” već pisao.

On je tada otišao i korak dalje, te je slagao da je u Crnoj Gori na moru i na sastanak je poslao Aleksandru Jerkov, potpredsednicu DS-a.

- Aleksandra Jerkov je rekla Lutovcu da bi trebalo da ide, da je to prvi sastanak sa nemačkim zvaničnikom i da se to ne odbija. On nije hteo ni da čuje, te je kazao da je u Crnoj Gori. Onda je ona otišla na sastanak, a kada su je upitali gde je Lutovac, ona je kazala da je u Crnoj Gori - kaže naš izvor i dodaje da je ova laž Zorana Lutovca ubrzo razotkrivena.

Expand player
Pogledajte više