Zoran Lutovac
Printscreen
Zoran Lutovac

Printscreen

Zoran Lutovac, Foto: Printscreen

Nakon što je istaknuti član DS-a Branislav Lečić izneo nove frapantne podatke o stanju u toj stranci gostujući na televiziji N1, oglasio se i Zoran Lutovac.

On se gostujući na gore pomenutoj televiziji, osvrnuo na izjave Branislava Lečića, a na pitanje voditelja, kako se turbulencije u DS-u odnose na poziciju same stranke unutar Saveza za Srbiju, rekao je sledeće:

- Znate šta, Branislav Lečić je veliki glumac, možda jedan od najvećih. On je navikao na glavne uloge, i kada ga nema, on se oseća zapostavljenim. To je suština problema. Branislav Lečić ima svu slobodu da se bavi svojim poslom u samoj stranci, a to je mesto šefa Resornog odbora za kulturu. Čak, godinu i po dana nije formiran taj odbor, naglašava Lutovac i nastavlja:

- Dakle, kako da vam kažem, on ima svu mogućnost, i bio je aktivan na protestima, i uvek ga ima kada govori, a ako ne govori, retko ga možete videti. On može da bude nezadovoljan, ali nije u redu da u tabloidima traži odgovore, ističe Zoran Lutovac.

Na pitanje voditelja da li ga je pitao zašto to radi, Lutovac odgovara sledeće:

- Nisam znao da je do te mere nezadovoljan da će se pridružiti grupi koja traži... On ni na koji način nije to hteo da mi stavi do znanja. Ja sam mislio da je sve u redu, i da je on mnogo zauzet kao veliki glumac, i da ne stiže da se bavi poslom u Resornom odboru za kulturu, zato sam sarađivao sa drugima, sa Goricom Mojović, i nekim drugima koji imaju malo više vremena, imajući razumevanja što je on veliki glumac i ima veliko angažovanje van DS, ali ni na koji način pre tog Glavnog odbora meni nije dao do znanja da te probleme koje sada iznosi u medijima, u tabloidima daje intervjue, i traži pitanja i traži odgovore i iznosi kritike, to uopšte nije u redu, ističe Lutovac.