Marko Bastać
Tanjug
Marko Bastać

Tanjug

Marko Bastać, Foto: Tanjug

 

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i odbornici te opštine danas su ponovo došli na gradilište na Trgu republike u Beogradu i pokušali da zaustave radove. Međutim a trgu su se okupili i protivnici Bastaćeve blokade, koji su to želeli da spreče i u tome uspeli, pošto je predsednik opštine Stari Grad posle kraće prepirke napustio gradilište.

MORA DA PLATI ŠTETU KOJU NANOSI! Grad Beograd podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Gradske opštine Stari Grad, Marka Bastaća!

Povodom novog pokušaja Marka Bastaća da zaustavi radove na Trgu republike oglasio se i Luka Petrović član predsedništva SNS.

HAOS NA TRGU REPUBLIKE Đilasovci ponovo pravili nerede u centru grada, građani im viču kako vas nije SRAMOTA! (VIDEO)

" Đilasov potrčko i baraba Marko Bastać se opet pobio sa građevinskim znakom. Moram da priznam da je borba bila neizvesna, s’obzirom da su slične građe i kilaže, ali uspeo je. Uspeo je da maltretira divne ljude koji vredno i marljivo sređuju da naš Beograd bude još lepši. Pitam ga da li bi se tako ponašao u njegovoj Crnoj Gori ili ovde sebi daje za pravo da uništava tuđu imovinu.

"MONSTRUOZNO JE SVE ŠTO SE JUTROS DEŠAVALO!" Član Predsedništva SNS Luka Petrović zgrožen zbog nasilja!

Kakvi su mu šefovi, tajkun i lopov Dragan Đilas i Vuk Jeremić i fašista Boško Obradović takav je i on. Jedino što su znali jeste da sve unište i opljačkaju i da zaduže Beograd i naše građane. Upravo je taj građevinski znak koji ruši Crnogorac i Đilasov potrčko Marko Bastać, naš simbol. To je simbol rada, stvaranja, građenja, simbol uspešne, moderne, pristojne Srbije za koju je zaslužan predsednik Alekdandar Vucić.