Milan Stamatović, Dragan Đilas
Alo!/ Dejan Briza
Milan Stamatović, Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Pročitajte još:

 

Kako je pre dva dana najavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, spomenik će biti visok skoro kao zgrada od šest spratova. Zauzimaće centralno mesto na Savskog trgu, a do sada je urađena skoro polovina posla.

Ovo će biti najveći spomenik u Beogradu, kakav i zaslužuje osnivač srpske države, ali ta ideja očigledno nije baš svima po volji.

- Ako izrade ono čudo kod Železničke, nek je Nemanjić po sto puta, ima vala da leti u vazduh - zapretio je na svom Tviteru Dragan Popović, bivši član Levice Srbije Borka Stefanovića, vernog saborca Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.

 

Slično mišljenje deli i Milan Stamatović predsednike opštine Čajetina i član stranke Srpska narodna partija (SNP), još jedne ispostave lidera SzS Dragana Đilasa.

Pročitajte i ovo:

 

- Bojim se, mada to ne želim, da će vlast svojom bahatošću naterati narod da ih sa vlasti teraju kao one davne 1903. godine. Tada su se tadašnji naprednjaci toliko odnarodili i toliko bahato se ponašali da je narod uzeo motke i dok nisu prebili 100 naprednjaka, ovima nije palo na pamet da predaju vlast. Niko od naprednjaka nije smeo da izađe na ulicu - rekao je Stamatović u podjednako pretećem i rušilačkom maniru koji poziva na nasilje.