Tatjana Vojtehovski
Marko Metlaš/Alo!
Tatjana Vojtehovski

Marko Metlaš/Alo!

Tatjana Vojtehovski, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Posle napada na studentkinju Jelenu Anasonović, Vojtehovski je udarila na još jednog omladinca iz Demokratske stranke kom može majka da bude.

- Gledam ovog pobunjenog omladinca iz Demokratske stranke u lavanda džemperu (ne znam kako se zove), kaže „mi smo izneli ove proteste“. Tek 20 i nešto godina, a već solidan nivo pišanja po građanima. Šta će tek biti kad napuni 30 - napisala je ona na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, a na njeno pisanije ekspresno je reagovala Nada Kolundžija.

- Kad napune 30, biće prekaljeni borci za demokratiju jer su u ranoj mladosti znali da odaberu stranu. Za razliku.... - poručila je poslanica Vojtehovskoj aludirajući na njenu političku prošlost. Kolundžiju je toliko iznervirao napad Đilasove novinarke na omladinca DS-a da je imala poruku za sve one koji napadaju omladinu te stranke.

- Svako onaj koji brutalno, neretko i vulgarno napada omladinu DS-a ne misli dobro DS-u. Zato svaki takav komentar ide na blok. Počev od Vojtehovski - poručila je ona na Tviteru.

Doduše, ovo nije prvi put da Tatjana Vojtehovski napada svakog ko se ne slaže sa njenim šefom Draganom Đilasom, a o njenom šikaniranju progovorila je i studentkinja Jelena Anasonović, jedan od organizatora protesta „1 od 5 miliona“. Prema svedočenju Anasonovićeve, Vojtehovski se uključila u proteste i osmišljavanje slogana već prve nedelje, ali je kasnije u korist političkih stranaka počela da vrši veliki pritisak na organizatore i da njima manipuliše.

- Sve više smo uviđali da je Vojtehovski izuzetno vezana za Savez za Srbiju jer je ubrzo počela da se ponaša kao da radi isključivo u njihovom interesu, pokušavajući da nas potisne, što nismo dozvolili - otkrila je Anasonovićeva.