Nebojša Zelenović
Tanjug/Dragan Kujundžić
Nebojša Zelenović

Tanjug/Dragan Kujundžić

Nebojša Zelenović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Saopštenje SNS Šabac

Takođe, sa ponosom ističem da je lista Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić - Za našu decu" proglašena u Šapcu i da ćemo na glasačkom listiću biti pod brojem jedan i na republici i na lokalu, precizirao je poverenik Srpske napredne stranke za Šabac.

U nastavku konferencije, Pajić je upozorio na skandaloznu kupovinu glasova, koju u Šapcu sprovodi Nebojša Zelenović sa saradnicima, koji ucenjuju čak 43 ljudi privremeno zaposlenih u Domu zdravlja. Zelenović sa saradnicima od njih traži da Pokretu Zapadna Srbija donesu siguran glas, kako bi dobili stalno zaposlenje.

Presuda

Privatna arhiva

Presuda, Foto: Privatna arhiva

Srpska napredna stranka obaveštava javnost da o ovom kriminalnom aktu ima sve podatke i poziva nadležne organe da hitno reaguju i spreče kršenje zakona. Takođe, ističe Pajić, moramo zaštiti sve mlade ljude, žrtve Zelenovićevih manipulacija i pokušaja skupljanja jeftinih političkih poena.

Na razne podlosti smo navikli od aktuelne gradske vlasti, ali pretnje, ucenjivanje i politička zloupotreba mladih Šapčana i njihovih porodica mora da alarmira celokupnu javnost.

Zato, oslobodimo Šabac zajedno!

Već 21. juna glasom za listu Aleksandar Vučić - Za našu decu, oteraćemo štetočinsku vlast, a Šabac će po oslobođenju ponovo postati grad slobode, pravde i jednakosti, grad u kome se mladi zapošljavaju, jer to zaslužuju, a ne zato što ih Dušan Petrović i Nebojša Zelenović ucenjuju da glasaju za njihovu propalu politiku.

Od 21. juna vratićemo Šapčanima slobodu i dostojanstvo. Živeo Šabac! Živela Srbija!