BOŠKO, TI LI SI? Lider Dveri je sinoć sav ulickan sedeo u Utisku nedelje, a vi morate da vidite kako je u istoj emisiji izgledao pre 11 godina! Najgore od svega je ono što je tad držao u rukama!

Jedan od predstavnika Saveza za Srbiju, lider pokreta Dveri Boško Obradović gostovao je sinoc u emisiji "Utisak nedelje" gde je otisao da se pravda kako nije sledbenik ideja Dimitrija Ljotića, jer nije jugoslovenski orijentisan i nije za kolaboraciju u Drugom svetskom ratu, a da mu je bliska ideja pokušaja da se napravi politika zasnovana na hrišćanskom pogledu na svet.

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Youtube printscreen

Na koncu, on je jednom svojom rečenicom opovrgao samog sebe, ne mogavsi da sakrije licne simpatije koje oseca prema Ljotiću.

"Ima stvari koje mi se lično sviđaju u onome što je Dimitrije Ljotić pisao u svojim političkim govorima", rekao je Obradović ne trepnuvši. Medjutim, koliko god se gradjani slagali ili ne sa njegovim desnicarskim stavovima, nasilnim istupima i ljoticevskim tendencijama, ne može se poreći da je Obradovićev fizički izgled u potpunom raskoraku sa njegovim stavovima.

Obradoviću je spoljašnjost evidentno od izuzetne vaznosti, kod njega je sve stvar "šminke" pa je i sinoć, kao po običaju, bio kulturno obučen u košulju i odelo, uredne frizure, što bi se reklo " svaka dlaka mu je bila na svom mestu".

Ipak, situacija je bila malo drugacija pre 11 godina kada se Boško u istoj emisiji pojavio sa znatno dužom ukovrdžanom kosom, što će mnogima biti komično s obzirom na njegov današnji ozbiljan izgled. Nažalost, nimalo nije smešno što su stavovi pokreta Dveri bili istovetni. Naime, Boško je tada u rukama držao, a kasnije i citirao nacisticki propagandni plakat iz okupirane Srbije iz 1943. godine.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi