Lider Dveri je sinoć sav ulickan sedeo u Utisku nedelje, a vi morate da vidite kako je u istoj emisiji izgledao pre 11 godina! Najgore od svega je ono što je tad držao u rukama!

Alo.rs | vesti 2019-04-08 10:59:03 2019-04-08 10:59:03

Jedan od predstavnika Saveza za Srbiju, lider pokreta Dveri Boško Obradović gostovao je sinoc u emisiji "Utisak nedelje" gde je otisao da se pravda kako nije sledbenik ideja Dimitrija Ljotića, jer nije jugoslovenski orijentisan i nije za kolaboraciju u Drugom svetskom ratu, a da mu je bliska ideja pokušaja da se napravi politika zasnovana na hrišćanskom pogledu na svet.

Youtube printscreen

Na koncu, on je jednom svojom rečenicom opovrgao samog sebe, ne mogavsi da sakrije licne simpatije koje oseca prema Ljotiću.

Pročitajte još:

"Ima stvari koje mi se lično sviđaju u onome što je Dimitrije Ljotić pisao u svojim političkim govorima", rekao je Obradović ne trepnuvši. Medjutim, koliko god se gradjani slagali ili ne sa njegovim desnicarskim stavovima, nasilnim istupima i ljoticevskim tendencijama, ne može se poreći da je Obradovićev fizički izgled u potpunom raskoraku sa njegovim stavovima.

Obradoviću je spoljašnjost evidentno od izuzetne vaznosti, kod njega je sve stvar "šminke" pa je i sinoć, kao po običaju, bio kulturno obučen u košulju i odelo, uredne frizure, što bi se reklo " svaka dlaka mu je bila na svom mestu".

Preporučujemo i ovo:

Ipak, situacija je bila malo drugacija pre 11 godina kada se Boško u istoj emisiji pojavio sa znatno dužom ukovrdžanom kosom, što će mnogima biti komično s obzirom na njegov današnji ozbiljan izgled. Nažalost, nimalo nije smešno što su stavovi pokreta Dveri bili istovetni. Naime, Boško je tada u rukama držao, a kasnije i citirao nacisticki propagandni plakat iz okupirane Srbije iz 1943. godine.

 

Expand player
Pogledajte više