STEFANOVIĆ RASKRINKAO LAŽI OPOZICIJE "Licemerne izjave SzS da Vučić ne želi dijalog"

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas kao licemerne ocene lidera Saveza za Srbiju da Aleksandar Vučić ne želi dijalog sa njima, dok su se, kako primećuje, do pre nekoliko dana utrkivali ko će prvi da kaže da sa Vučićem nema dijaloga, da on mora da ode i da je to jedino što od njega očekuju, kao i da ih ne interesuju razgovori u parlamentu.

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

On je u izjavi za Tanjug rekao da je pre tačno mesec dana Dragan Ðilas izjavio tokom gostovanja na jednoj televiziji da ne želi dijalog sa Vučićem, jer on,kako je tada rekao, nije nadležan za njihove zahteve, kao i da je Jelena Anasonović rekla kako nema razgovora sa Vučićem, a da je "njihov saborac" Boško Obradović u utorak "okrenuo ploču" i na društvenim mrežama napisao da Vučić neće da razgovara sa opozicijom u Srbiji.

"A kada je Aleksandar Vučić rekao da dijalog treba da se vodi na jedinom logičnom mestu, a to je parlament, usledila je čitava lavina reakcija koja se suštinski svodi na to da je Savez za Srbiju poručio građanima da njih bilo kakvi razgovori u Narodnoj skupštini ne interesuju", primetio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, lideri SzS jasno su poručili da se neće odazvati na poziv predsednice parlamenta Maje Gojković od 12. aprila, a to su potvrdili i time što se kasnije nisu pojavili na razgovorima.

Aleksandar Vučić, Budućnost Srbije
Aleksandar Vučić, Budućnost Srbije, Foto: Predsedništvo Srbije

"Najnovije izjave lidera Saveza za Srbiju kako tobože Vučić ne želi da razgovara, a oni žele, služi verovatno kako bi se stekli neki politički poeni. Neki u Briselu, a neki kod kuće", rekao je Stefanović.

Povezane vesti

 • Korisnik: mihajlo
  01/05/2019 - 20:53
  Opozicija prvo nije htela sa nikim da priča, pa je posle napravila i tim za pregovore, pa sada niko sa njima neće da razgovara, o čemu bi opozicoja i htela da razgovara, kada je u stalnom konfliktu i unutar same opozicoje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi