Sergej Trifunović
Alo!/Nenad Vujanović

 

Sergej Trifunović

Alo!/Nenad Vujanović

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Učesnici desete po redu besmislene šetnje po ulicama Beograda ponovo su nosili improvizovana vešala kao na prethodnom skupu, koji je izazvao oprečne reakcije, a taj bezobrazan i podmukli gest izazvao je gnušanje i osudu svih normalnih ljudi.

Pročitajte još:

Ipak, Đilasovci su još jednom pokazali koliko su licemerni. Naime, lider PSG Sergej Trifunović je, odgovarajući na kritike jedne korisnice društvene mreže Tviter, još jednom pokazao pravo lice opozicije.

Preporučujemo i ovo:

Devojka se požalila kako ne razume "distancu od naroda SZS", kao i zakasnele reakcije kao u slučaju uhapšenog pripadnika Dveri koji je na protestima nosio vešala, a Trifunović joj je odgovorio:

"Polako, mi smo slučajno bili tu, pa znamo šta se dešava. I ja sam preksinoć mislio da je mali sa vešalima SNS bot. Polako", napisao je on.

Sergej Trifunović

Twitter printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Twitter printscreen

Dakle, Trifunoviću i ostalim pristalicama SZS nije smetalo dok su, u svojim umovima zatrovanim mržnjom, mislili da je uhapšeni mladić koji je nosio vešala pristalica SNS, a kad se ispostavilo da je, naravno, iz njihovih redova, onda su apelovali da se pusti na slobodu!

Ovim su potvrdili svo licemerje opozicije i nastavili da pozivaju na linč, vešanje i nasilje protiv neistomišljenika.