BIO SAM PE*ER, A ZBOG SRBA SAM POSTAO DRAŽA! Legendarni trener digao čitav region na noge! Njegova poruka odzvanja Hrvatskom!

Poslednjih dana stižu nam nemile slike iz Hrvatske, vidimo stravično divljaštvo i osećamo ogromne tenzija jer se preko predizbornih plakata lidera Srba u Hrvatskoj Milorada Pupovca i SDSS za izbore EU šalju opasne pretnje Srbima i poruke da tamo nisu poželjni.

Ćiro Blažević
Ćiro Blažević, Foto: Profimedia

Na samo jednom od tih plakata pre dva dana ispisani su ustaški simboli i grafiti „Zakolji srpsku decu“ i „Ubij Srbina“, na drugom je napisano „Srbe na vrbe“, na trećem „Srbi, palite traktore“ i tako unedogled...

I dok Evropa i hrvatski zvaničnici na to ćute, pojavio se neko ko je odlučio da se snažno suprotstavi mržnji i pošalje jasnu poruku da su i Srbi ravnopravni državljani Hrvatske. Taj neko nije bilo ko, već trener svih trenera, a ujedno deklarisani pristalica Hrvatske demokratske zajednice - legendarni Miroslav Ćiro Blažević. Ćiro je snimio predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku Milorada Pupovca i time pružio veliku podršku ne samo članovima te stranke nego i srpskom narodu u Hrvatskoj.

ZAKON KOJI STAVLJA SRBE NA STUB SRAMA Milo udario jače nego ikad, kreće otimačina gora nego na Kosovu '99. godine!

Fudbalska legenda u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“ poručuje da je na svojoj koži već počeo da oseća posledice svoje odluke, ali da se nimalo ne kaje jer je svestan da je uradio jedinu ispravnu stvar...

 

- Učešćem u spotu Milorada Pupovca želeo sam svima poslati poruku. Imam veliki kredibilitet u Hrvatskoj, što sam iskoristio da bih pokazao kako se treba ponašati prema svojim komšijama Srbima koji su jednako važni kao i Hrvati. Ušao sam u avanturu i znao sam odlično šta ona nosi sa sobom, koliko rizika, ali moj cilj je bio jasan - ovo je bilo za dobrobit i čovečanstva i civilizacije. Promovisao sam mir i ljubav, pošto je to nešto što je najvažnije.

JUTROS NA JAVNOM SERVISU SAOPŠTIO NARODU STRAŠNE VESTI Šiptari pokreću novu operaciju "Oluja", istu kao Hrvati '95! Vučić zabrinut, otkrio šta nas čeka!

Hrvatska je na nogama zbog vašeg postupka. Dobijate podršku, ali čini se da ima više kritike i osude. Zanimljivo je d aste se samo nekoliko dana pre spota žalili da vam nedostaje skandiranje „Ćiro, pederu“.

- E sad ne samo da sam peder, nego sam posle ovog postao i Draža Mihailović. Ali ja sam zaista imao potrebu da to uradim, za dobrobit cele domovine. Ne može jedan Pupovac ili neki Mika, Pera ili Laza biti nebitniji građanin od nas - oni žive u Hrvatskoj i svi treba da budemo jednaki. Takođe, šta god pričali, niko ne može dovoditi u pitanje moj patriotizam i sve ono što sam uradio za Hrvatsku.

Plenković, vaš premijer i lider HDZ-a, garantovao je da nećete snositi posledice zbog „avanture sa Srbima“ te da nema govora da će vas izbaciti iz stranke...

RASTERUJU GOSTE SA JADRANA Takse u Budvi nisu jedini problem. Turisti od OVOG beže k'o đavo od krsta!

- Da, kazao je kategorički „U Ćiru se ne dira“ i ja mu verujem.

I za kraj, šta je vaša poruka ljudima koji pišu gadosti i pretnje po plakatima srpske stranke?

- Ne znam ko su ti ljudi, ali to što rade jeste grozno. Na to se ne treba obazirati, mene je mnogo sramota zbog njih. I nadam se da sam ja to bar delimično ispravio. Nažalost, došao sam u doba kada se stalno borim s mišlju da odlazim, pa kako onda da ne dam svoj doprinos borbi protiv nečeg tako lošeg kada sam to već u mogućnosti.

Pupovac: Ćirovom podrškom dobili smo mnogo

O angažmanu Blaževića govorio je juče i Milorad Pupovac:

- Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, a mislim da je celokupno naše društvo dobilo mnogo tim njegovom gestom. Zato to i posebno cenim - kazao je predsednik SDSS-a.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi