Demokratska stranka
Printscreen
Demokratska stranka

Printscreen

Demokratska stranka, Foto: Printscreen

Nekoliko članova te stranke događaje u DS-u ocenilo je kao puč i pokušaj njenog bivšeg lidera Dragan Ðilas da konačno preuzme dugo željenu kontrolu nad tom strankom.

Narodnik poslanik i funkcioner DS Radoslav Milojčić Kena, koji se juče sa pojedinim funkcionerima usprotivio pokušaju Dragana Đilasa, rekao je za medije da postoje određeni centri moći u SzS kojima ne odgovara jaka DS. 

On je objasnio da lider stranske Sloboda i pravda Dragan Đilas ne može da bude lider opozicije i da formira svoju stranku dok je Demokratske stranke. 

Omladina Demokratske stranke od njenog raspuštanja nalazi se u centrali stranke u Beogradu, gde mnogi njeni članovi provode i noć, a danas su objavili fotografiju kako bi se pohvalili podrškom koju su dobili.

- Pored Branislava Lečića, poruku podrške smo dobili i od Božidara Đelića. Mi ne rušimo Demokratsku stranku, mi se borimo za demokratske vrednosti unutar nje - pohvalili su se iz demokratske omladine.

Podsetimo, Branislavu Lečiću nije data reč kada je zatražio na sednici GO Demokratske stranke, nakon čega je ocenio da se demokratija "polako ukida u DS".

Demokratska stranka

Printscreen

Demokratska stranka, Foto: Printscreen