SRBIJA NAORUŽAVA TERORISTE U JEMENU! Lažne optužbe Bugarke ne prestaju! Anđelković: Ona ima interes od histeričnog napada na našu zemlju!

Uživljena u ulogu tužioca bog zna kako se skandalizovala i da Stefanović ima pravo da demantuje njene izmiljotine počev od one da je njegov otac vlasnik firme GIM preko svih ostalih za koje postoji dokumentacija.

 

lazar 3, vojska srbije
vojska srbije, Foto: Ministarstvo odbrane

Bugarska istraživačica Dilijana Gajtandžijeva, koja nedeljama vodi besomučnu hajku na porodicu ministra policije Nebojše Stefanovića, danas je u svom lajv uključenju na TV N1 u potpunosti razotkrila svoje prave motive.

Ona je histerično ponavljala da Srbija mora obustaviti izvoz oružja u Saudijsku Arabiju, što samo potvrđuje priče koje kruže i Sofijom da Gajtandžijeva radi u interesu pojedinih bugarskih trgovaca koji su besni jer su izgubili tržište u Arabiji.

Najmoćnija žena Rusije se upravo sastala sa Vučićem! Amerikancima je na crnoj listi, a Srbima je dala čvrsto obećanje!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 10:35 - 14.10.2019. 10:41 Pre 14 godina bila je na poziciji zamenika premijera Valentina Matijavenko, Foto: Printscreen Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije objavila je u maju 2007.

- Oružje je na kraju završilo u Jemenu! Po dokumentima Saudijska Arabija je kupac. Dokumentacija je jedna stvar i ona nije dovoljna da bi se dokazalo da Srbija poštuje međunarodno pravo. Srbija je čim se pojavila informacija da oružje završava u Jemenu morala da prekine dalju isporuku oružja Saudijskoj Arabiji. Nisu to uradili. Ja sam lično informisala vlasti u Srbiji, napisala sam pismo tužilaštvu i informisala ih o svojim saznanjima, ali isporuka nije obustavljena - rekla je Gajtandžijeva, koja je na dalje nastavila da ponavlja da Srbija naoružava teroriste u Jemenu i krši međunarodno pravo.

Uživljena u ulogu tužioca bog zna kako se skandalizovala i da Stefanović ima pravo da demantuje njene izmiljotine počev od one da je njegov otac vlasnik firme GIM preko svih ostalih za koje postoji dokumentacija.

Zašto Dilijana vodi histeričnu kampanju da "Krušik" i druge srpske državne fabrike obustave svoj izvoz u Saudijsku Arabiju uz lažne optužbe na račun Stefanovića i umobolne tvrdnje da Srbija naoružava ISIS u Jemenu nije teško zaključiti.

- Ako neko toliko insistira na ovom slučaju i ne prihvata nijedan argument, koji jasno pokazuje da nije u pravu, postavlja se pitanje da li ima određeni interes. Osnovano je posumnjati da ima ozbiljan interes, a logikom je jasno da u ovom slučaju interes imaju trgovci oružjem u inostranstvu, koji probavaju da diskvalifikuju Srbiju sa tržišta Saudijske Arabije – kaže politički analitičar Dragomir Anđelković.

On ističe da bi u slučaju da Srbija zaista naoružava ISIS, kao što to Dilijana tvrdi, veliki geopolitički igrači odavno reagovali.

KANADSKI GENERAL PRED DOLAZAK U BEOGRAD Pričao o bombardovanju Srbije i priznanju Kosova, pa bez pardona zviznuo u lice svetu pravu istinu!

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi