KFOR LAŽE, NJIHOVA AKCIJA NA KOSOVU NIJE SLUČAJNA Lazanski otkrio šta se krije iza današnjeg upada na sever!

Lazanski je naveo i da pripadnici Kfora nisu bili iskreni kada su saopštili da su međunarodne snage došle na sever Kosova i Metohije u okviru redovne vežbe.

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

 

Vojni komentator i novinar Miroslav Lazanski ocenio je da današnja akcija pripadnika Kfora na severu Kosova i Metohije nije bila slučajna i da je pokazala da će međunarodne snage, na neki način, štititi proglašenje "vojske" samoproglašenog Kosova.

 

Lazanski je naveo i da pripadnici Kfora nisu bili iskreni kada su saopštili da su međunarodne snage došle na sever Kosova i Metohije u okviru redovne vežbe.

- Nisu iskreni, lažu - oni su to izveli upravo zato da bi na neki način pokazali da će da štite i datum formiranja i cilj proglašenja kosovske "vojske" - rekao je Lazanski.

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski, Foto: Youtube Printscreen

 

On je zapitao zašto su pripadnici Kfora baš danas, dan uoči najavljenog formiranja vojske samoproglašenog Kosova (14. decembra u Prištini), došli na sever Kosova i Metohije.

- Kako to baš da su danas došli (na sever Kosova i Metohije)? Došli su upravo zato da bi se našli kao neka vrsta podrške novoformiranim kosovskim oružanim snagama. Dakle, akcija nije nimalo slučajna - rekao je Lazanski.

Više od 45 vozila Kfora ušlo je jutros na sever Kosova i Metohije, a kolona se zaustavila u Leposaviću, da bi potom krenula ka Kosovskoj Mitrovici.

Osim borbenih vozila, pripadnici Kfora nosili su i opremu za blokade i pravljenje barijera poput građevinskih mašina, bagera i kolutova žice.

 

Iz Kfora su naveli da je reč o redovnoj vežbi i da brinu o bezbednosti Srba, na šta je reagovao potpredsednik Srpske liste Igor Simić poručivši da bi Kfor, ako stvarno brine o Srbima, trebalo da uperi trupe ka jugu, a ne ka severu.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: neško
  14/12/2018 - 08:37
  Kako ih je čovek provalio, svaka mu čast. Verujem da ni on nije služio vojsku.UUTYS
 • Korisnik: Dalibor
  14/12/2018 - 08:09
  Ma kakve vežbe, ušli su na sever kad uđe vojska takozvane države Kosovo u slučaju da dođe do eskalacije, da budu oni prvi u redu, da nebi reagovala Srbija. Albanci bez Nato i Amerike su kesa.
 • Korisnik: Srdan
  14/12/2018 - 03:37
  Ove napredne neznalice otkrivaju ono sto svi znaju Rupu na saksiji I nisu oni krivi jer jasu ovaj narod samo 7 godina Krivi su drugi Usa Vatikan..samo oni nisu
 • Korisnik: caki
  13/12/2018 - 22:19
  Lazanski bi bio dobar da se postavi za vojnog ministra
  • miroslav moric @caki
   14/12/2018 - 04:33
   mani se price Lazanski vec vodi vojsku srpsku trubu i povrati Kosovo u Titine granice.
 • Korisnik: DEJAN
  13/12/2018 - 21:08
  A on inace veliki strucnjak....
  • Milan @DEJAN
   14/12/2018 - 01:49
   Ne 'ti si'
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi