ELEZOVIĆ I PAJTIĆ PONOVO U AKCIJI Kumovi žele Đilasa za lidera opozicije!

Jankovića i Đilasa spojili Pajtić i Elezović!

Saša Janković
Saša Janković, Foto: Rajko Ristić

Lider PSG-a Saša Janković najavio je prošle nedelje da je moguća saradnja sa bivšim gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom na predstojećim beogradskim izborima, a iza tog novopečenog saveza stoje nekadašnji lider DS-a Bojan Pajtić i njegov kum, funkcioner te stranke Dušan Elezović, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora bliskih opoziciji.

- Pajtić i Elezović su uticali na Jankovića da pruži podršku Draganu Đilasu na izborima u Beogradu. Taj trojac je imao nekoliko sastanaka u Novom Sadu, a nakon tih sastanaka lider PSG-a je izjavio da je razgovarao sa Đilasom i istakao da je za predstojeće beogradske izbore moguća saradnja s njim ako odluči da se vrati u politiku - objašnjava naš dobro obavešten izvor i dodaje da je osnovni cilj Pajtića i Elezovića da upravo Dragan Đilas u budućnosti postane lider opozicije.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: RAS

- Oni su svesni da Janković ne može stati na čelo opozicije, prvenstveno zato što se za njegovo ime vezuju brojne afere (pištolj, streljana), ali i zbog toga što ga obični građani ne vide kao lidera opozicije, ne računajući tu sada već čuveni „krug dvojke“ - objašanjava naš izvor i dodaje da Pajtić na ovaj način pokušava da poravna neke stare račune.

- Ako bi uspeli da Đilasa promovišu kao novog lidera opozicije, na taj način bi im se otvorila mogućnost da u istoriju pošalju drugi kumovski par, aktuelnog lidera DS-a Dragana Šutanovca, ali i lidera SDS-a Borisa Tadića - objašanjava naš izvor i dodaje da Pajtić još nije preboleo to što ga je Šutanovac ubedljivo pobedio na unutarstranačkim izborima u DS-u.

- Pajtić je procenio da je najbolji način da se osveti Šutanovcu upravo to da uspe da spoji Dragana Đilasa i Sašu Jankovića, sada kada ni jedan, ni drugi nisu u dobrim odnosima sa aktuelnim liderom demokrata - objašnjava naš izvor i dodaje da ni Saša Janković ranije nije bio u dobrim odnosima sa Đilasom.

Bojan Pajtić
Bojan Pajtić, Foto: Đorđe Kojadinović

- Čini se da su Elezović i Pajtić ipak uspeli da ih spoje - zaključuje naš dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, „Alo!” je već pisao da je lider PSG-a Saša Janković odlučio da na beogradskim izborima podrži bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa zbog finansija.

- Tokom pregovora sa Demokratskom strankom jedini uslov Saše Jankovića bio je da se na izbore ne ide sa Đilasom, jer o njemu misli sve najgore. Lider PSG-a je tada demokratama jasno stavio do znanja da on ništa ne želi da ima sa Đilasom - objašnjavao je tada naš izvor blizak opoziciji i dodao da su finansijske muke naterale Jankovića da se predomisli.

 • Korisnik: Ana
  02/10/2017 - 14:29
  Jednom lopov uvek lopov, Djilas.
 • Korisnik: Mati Mari
  02/10/2017 - 14:25
  Opozicija moze samo da sanja pobedu!
 • Korisnik: seka
  02/10/2017 - 14:22
  Ako vam je DJilas najbolje sto umete bolje i ne izlazite na izbore,nemojte se brukati
 • Korisnik: Borislava
  02/10/2017 - 14:18
  Narod je video sve i sve zna kako ko radi i kakvi su im rezultati rada.
 • Korisnik: Ranko
  02/10/2017 - 14:08
  To je to drustvo olosa.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi