Krsto Janjušević razobličio Borka Stefanovića: Cenzus nema više gde da mu padne, ali ostalo mu je još slova da skrati ime

Poslanik Srpske napredne stranke iz Priboja Krsto Janjušević uništio je danas na Tviteru potpredsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića

Tvit
Tvit, Foto: Printscreen/ Twitter

Narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Krsto Janjušević obratio se zameniku predsednika Stranke slobode i pravde Borku Stefanoviću gde je na svom Tviter nalogu napisao da cenzus nema više gde da mu padne, ali ostalo mu je još slova da skrati ime.

- Do sad je tri potrošio. Nekad Borislav, danas Borko, sutra verovatno Bor. Biće to jedini bor koji liči na žalosnu vrbu, baš kao danas ispred zgrade Predsedništva - napisao je Janjušević.

- Bolje da ti ne pišem šta bi tebi ostalo da skratiš ime - dodao je Stefanović.

-  Za početak ostao bi krst, jedan mi je danas poklonio divni monah Kiprijan, kakve milosti, imena nam istim slovom počinju. Niko normalan ne skraćuje prvu roditeljsku misao njegovog dolaska na svet, jer neko pametan reče: "Ko se stidi majčina mlijeka, taj će rđa biti dovijeka" - objasnio je Janjušević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi